شیرینی کشمشی با طعم پرتقال
اگر مغز آجیل دوست دارید، گردوی خرد شده چاشنی خوبی برای این شیرینی است.
همشهری آنلاین: اگر مغز آجیل دوست دارید، گردوی خرد شده چاشنی خوبی برای این شیرینی است.
مواد اولیه:
طرز تهيه:
۱. فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتیگراد) از قبل گرم کنید. دو سینی شیرینیپزی بزرگ را چرب کنید یا روی آن کاغذ پوستی بگذارید.
۲. کره و شکرها را در کاسه یک همزن دستی با هم بزنید تا خامهای شود. تخم مرغ، پوست پرتقال، آب پرتقال و وانیل را بریزید و هم بزنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را بریزید و هم بزنید و سپس کرنبری و تکههای شکلات را اضافه کنید.
۳. با یک ملاقه متوسط خمیر را در سینیهای آماده شده بکشید. ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر بپزید تا لبههای شیرینیها طلایی شود و وسطش هنوز نرم باشد. بگذارید ۵ دقیقه در ظرف خنک شود و سپس روی توری بگذارید.
مواد اولیه:
- آرد: ۲ و نیم فنجان
- آب پرتقال: ۲ قاشق سوپخوری (تازه)
- نمک: نصف قاشق چایخوری
- جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری
- وانیل: نصف قاشق چایخوری
- پوست پرتقال: يك قاشق چایخوری (رنده شده)
- تخم مرغ: يك عدد
- شکر قهوهای: يك فنجان
- شکر: يك فنجان
- کره: يك فنجان (نرم شده)
- شکلات سفید: يك فنجان (چیپسی)
- کرنبری: يك فنجان (خشک شده،جایگزین آلبالو یا گیلاس یا کشمش)
طرز تهيه:
۱. فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتیگراد) از قبل گرم کنید. دو سینی شیرینیپزی بزرگ را چرب کنید یا روی آن کاغذ پوستی بگذارید.
۲. کره و شکرها را در کاسه یک همزن دستی با هم بزنید تا خامهای شود. تخم مرغ، پوست پرتقال، آب پرتقال و وانیل را بریزید و هم بزنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را بریزید و هم بزنید و سپس کرنبری و تکههای شکلات را اضافه کنید.
۳. با یک ملاقه متوسط خمیر را در سینیهای آماده شده بکشید. ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر بپزید تا لبههای شیرینیها طلایی شود و وسطش هنوز نرم باشد. بگذارید ۵ دقیقه در ظرف خنک شود و سپس روی توری بگذارید.
پ
ارسال نظر