مافين كرم شكلات با خامه
یک آپارتمان شکلاتی
مواد لازم براي تهيه نان كاري:
روش تهيه:
ابتدا آرد را با شكر، پودر كاكائو و بيكينگ پودر داخل كاسهاي گرد ريخته و همه را با هم مخلوط ميكنيم، تخممرغ، خامه، روغن و آب را نيز داخل كاسهاي ديگر توسط همزن دستي مخلوط ميكنيم تا يكدست شوند.
وسط مواد خشك داخل كاسه را كمي گود كرده و مايعات را داخل آن ميريزيم و با همزن دستي به هم ميزنيم تا يكدست شوند. نيمي از قالبهاي كاغذي مخصوص مافين كه ارتفاع زيادي دارند را با مايه پر كرده، وسط آن را با قيف از كرم پاتيسير ميگذاريم و بقيه مواد را روي آن ميريزيم و حدود 45 دقيقه در پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180سانتيگراد گرم كردهايم ميپزيم. پس از پخت مافينها را از كاغذ جدا كرده و ميگذاريم سرد شوند؛ بعد از قد به 2 قسمت مساوي تقسيم كرده، ميان آن را خامه و توتفرنگي گذاشته و روي مافين را نيز با خامه و توتفرنگي تزئين ميكنيم. اين عكس كمي حالت تزئيني دارد و از تكه اضافه كيك به صورت مافين استفاده شده است.
- آرد: ۳۲۵ گرم
- پودركاكائو: ۵۰ گرم
- تخممرغ: ۳ عدد
- روغن مايع: ۱۵۰ ميليليتر
- آب جوش: ۲۵۰ ميليليتر (يك ليوان)
- خامه صبحانه: ۲ قاشق غذاخوري
- بيكينگپودر: يك قاشق چايخوري
- شكر: ۲۰۰ گرم
- كرم پاتيسير با طعم شكلات: به ميزان لازم
- خامه و توتفرنگي براي تزئين: به ميزان لازم
روش تهيه:
ابتدا آرد را با شكر، پودر كاكائو و بيكينگ پودر داخل كاسهاي گرد ريخته و همه را با هم مخلوط ميكنيم، تخممرغ، خامه، روغن و آب را نيز داخل كاسهاي ديگر توسط همزن دستي مخلوط ميكنيم تا يكدست شوند.
وسط مواد خشك داخل كاسه را كمي گود كرده و مايعات را داخل آن ميريزيم و با همزن دستي به هم ميزنيم تا يكدست شوند. نيمي از قالبهاي كاغذي مخصوص مافين كه ارتفاع زيادي دارند را با مايه پر كرده، وسط آن را با قيف از كرم پاتيسير ميگذاريم و بقيه مواد را روي آن ميريزيم و حدود 45 دقيقه در پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180سانتيگراد گرم كردهايم ميپزيم. پس از پخت مافينها را از كاغذ جدا كرده و ميگذاريم سرد شوند؛ بعد از قد به 2 قسمت مساوي تقسيم كرده، ميان آن را خامه و توتفرنگي گذاشته و روي مافين را نيز با خامه و توتفرنگي تزئين ميكنيم. اين عكس كمي حالت تزئيني دارد و از تكه اضافه كيك به صورت مافين استفاده شده است.
پ
ارسال نظر