پاستا با دندهكباب
متفاوتترين پاستايي كه ديدهايد
مواد لازم براي 4 نفر:
- پاستا: يك بسته
- برگ ريحان تازه: يك ليوان
- كنجد: يكچهارم ليوان
- روغن زيتون: به ميزان لازم
- گوشتدنده: ۶ تا ۸ تكه (با استخوان)
- سير: ۲ حبه
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
- پودر پنيرپارمسان: به ميزان دلخواه
- آبليمو: ۴ قاشق غذاخوري
- سوياسس: ۶ قاشق غذاخوري
روش تهيه:
ابتدا پاستاها را در آب جوش فراوان ميجوشانيم. حتما به آب پاستا، نمك اضافه ميكنيم. پس از آنكه پخته شد آن را آبكش ميكنيم، پاستا را داخل قابلمهاي ديگر ريخته به آن روغن زيتون، فلفل سياه سابيدهشده، ريحان و كنجد را اضافه ميكنيم و بعد همه مواد را با هم مخلوط ميكنيم و كنار ميگذاريم. دندهها را از ۳ تا ۴ ساعت قبل با نمك، فلفل، آبليمو، سوياسس و سير رنده شده داخل ظرف در بستهاي در يخچال قرار ميدهيم تا طعمدار شود. حالا ميتوانيم دندهها را استيك يا كبابكنيم اگر بخواهيم كباب كنيم آنها را به سيخ كشيدن و روي زغال كباب ميكنيم يا اينكه روي باربيكيو گذاشته و به مدت نيمساعت آن را گريل ميكنيم. در غير اينصورت تابه چدني مخصوص استيك را روي حرارت زياد ميگذاريم تا كاملا داغ شود سپس با روغن زيتون آن را كمي چرب كرده و دندهها را داخل تابه، استيك ميكنيم. پاستا را داخل ظرف مورد نظري كه ميخواهيم غذا را با آن سرو كنيم گذاشته و دندهها را روي آن قرار ميدهيم. براي پيكنيك، پاستا را در منزل آمادهكرده و دندهها را در فضاي باز كباب ميكنيم.
پ
ارسال نظر