پاستا با بنيه فيلافيلا
یک پاستای متفاوت در دل طبيعت

مواد لازم:
- پاستا از نوع تالياتلي شماره ۱۳: يك بسته
- جعفريخردشده: نصف ليوان
- فيله گوجهفرنگي خلالي خردشده: ۲ عدد
- روغنزيتون: به ميزان دلخواه
- فلفل سائيدهشده: به ميزان دلخواه
- پودر پنيرپارمسان: به ميزان دلخواه
- پنير فيلافيلا: به ميزان لازم
- تخممرغ: 2 عدد
- شير: نصف ليوان (125 ميليليتر)
- آرد: يك ليوان (160 گرم)
- آبليمو: 2 قاشق غذاخوري
- زعفران آبكرده: يك قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
روش تهيه:
پاستاها را داخل آبجوش فراوان ميپزيم و آبكش ميكنيم، داخل قابلمهاي بزرگ ريخته، حسابي آنها را آغشته به روغن زيتون ميكنيم تا به هم نچسبند و كاملا چرب باشند. گوجهفرنگي خلالي و جعفري را به همراه نمك و فلفل به مواد اضافه ميكنيم و همه را با هم مخلوط كرده و روي حرارت ملايم ميگذاريم تا گرم شود.
پنير فيلافيلا را به شكل حلقههايي با ضخامت يكتا يكونيم سانتيمتر برش ميدهيم در اين مرحله تمامي مواد خمير بنيه را با هم مخلوط كرده، ۲ دقيقه با همزن برقي به هم ميزنيم تا كاملا يكدست شود.
پنير را به مايه آغشته كرده و در روغن داغ و فراوان شناور و سرخ ميكنيم. پاستاي گرمشده را داخل ظرف مورد نظر ريخته، كنار آن را برگ اسفناج يا سبزيخوردن قرار ميدهيم. يك تكه بزرگ بنيه پنير روي پاستا گذاشته و در نهايت روي آنها را پودر پنير پارمسان ميپاشيم.
ارسال نظر