رولهاي فانتزي پيك نيك
لقمههايی متفاوت
مواد لازم براي 20 رول:
روش تهيه:
اين رولها بسيار كوچك و فانتزي هستند و در عين حال كه آمادهكردنشان كار بسيار سادهاي است، ماندگاري خيلي خوبي دارند و به همين شكل سرد سرو ميشوند و ميتوانيم براي پيكنيك چند ساعت آنها را داخل ظرف دربسته نگهداري و سپس با همان كيفيت سرو كنيم. ابتدا پنير گودا را از طول به ۲ قسمت تقسيم ميكنيم، ژامبونها را نيز به شكل نواري برش داده طوري كه تقريبا به اندازه پنيرها باشند.
پياز را به صورت نگيني خيلي ريز خرد ميكنيم، با روغنزيتون داخل تابهاي مناسب ريخته و كمي تفت ميدهيم تا پيازها بلوري شوند. اسفناج را به پياز اضافه كرده و كاملا همه مواد را با هم سرخ ميكنيم تا عطر خوش آنها متصاعد شود. مواد اسفناج و پياز را كنار ميگذاريم تا سرد شوند. يك تكه ژامبون روي پنير قرار داده ميان آن مقداري اسفناج سرخشده ميگذاريم و لوله ميكنيم، رولهاي آماده شده را كنار هم ميچينيم و حتما آنها را در ظرف در بسته قرار ميدهيم چون پنير خشك ميشود. در نهايت روي رولها را فلفل سياه سابيدهشده ميپاشيم.
- پنير گوداي ورقهاي: ۱۰ ورق
- اسفناج پختهشده: يك ليوان
- پياز متوسط: يك عدد
- روغن زيتون: به ميزان لازم
- ژامبون مرغ يا گوشت: ۴ تا ۵ ورق
روش تهيه:
اين رولها بسيار كوچك و فانتزي هستند و در عين حال كه آمادهكردنشان كار بسيار سادهاي است، ماندگاري خيلي خوبي دارند و به همين شكل سرد سرو ميشوند و ميتوانيم براي پيكنيك چند ساعت آنها را داخل ظرف دربسته نگهداري و سپس با همان كيفيت سرو كنيم. ابتدا پنير گودا را از طول به ۲ قسمت تقسيم ميكنيم، ژامبونها را نيز به شكل نواري برش داده طوري كه تقريبا به اندازه پنيرها باشند.
پياز را به صورت نگيني خيلي ريز خرد ميكنيم، با روغنزيتون داخل تابهاي مناسب ريخته و كمي تفت ميدهيم تا پيازها بلوري شوند. اسفناج را به پياز اضافه كرده و كاملا همه مواد را با هم سرخ ميكنيم تا عطر خوش آنها متصاعد شود. مواد اسفناج و پياز را كنار ميگذاريم تا سرد شوند. يك تكه ژامبون روي پنير قرار داده ميان آن مقداري اسفناج سرخشده ميگذاريم و لوله ميكنيم، رولهاي آماده شده را كنار هم ميچينيم و حتما آنها را در ظرف در بسته قرار ميدهيم چون پنير خشك ميشود. در نهايت روي رولها را فلفل سياه سابيدهشده ميپاشيم.
پ
ارسال نظر