خوراک گوشت گاو
گوشت گاو را گوشت گاو را خرد می کنیم و می گذاریم تا به مدت پنج دقیقه در آب داغ بپزد و خون آن خارج شود.خرد می کنیم و می گذاریم تا به مدت پنج دقیقه در آب داغ بپزد و خون آن خارج شود.
مواد لازم:
- گوشت گاو
- سیب زمینی
- هویچ
- زنجبیل
- پیاز
- سس شیرین (نوعی سس شیرین که از آرد مخمر شده درست می شود)
- سس گوجه فرنگی
- نشاسته
- نبات
- نمک
- روغن
دستور پخت:
۱- گوشت گاو را خرد می کنیم و می گذاریم تا به مدت پنج دقیقه در آب داغ بپزد و خون آن خارج شود.
۲- سیب زمینی، هویچ، زنجبیل و پیاز را نیز خرد می کنیم.
۳- مقداری روغن را به همراه پیاز و زنجبیل داخل ظرف کمی حرارت می دهیم.
۴- از سس شیرین و سس گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید.
۵- گوشت گاو را در آب جوش و مقداری نبات به مدت ۴۰ تا ۶۰ دقیقه بپزید.
۶- پس از اینکه گوشت گاو نرم شد، سیب زمینی و هویچ را اضافه کنید.
۷- با کم شدن آب گوشت نمک اضافه کنید.
۸- در آخر، کمی نشاسته به مواد بزنید.
غذای شما آماده است.
ارسال نظر