سوشی چیکن رول
ابتدا برنج را با آب دو تا سه ساعت خیس میکنیم و سپس آب آن را دور میریزیم. فیلهها را از قد نصف کرده و به ادویه و خردل یا حتی زعفران آغشته کرده و در آرد سوخاری میغلتانیم و در روغن سرخ کرده و کنار میگذاریم.
مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم:
- برنج مخصوص سوشی: یک پیمانه
- آب: یکونیم پیمانه
- سرکه برنج: یکسوم پیمانه
- شکر: دو قاشق غذاخوری
- نمک: یکدوم قاشق چایخوری
- نوری (جلبک مخصوص سوشی): یک ورق
- مایونز: دو قاشق غذاخوری
- فیله مرغ بزرگ: دو عدد
- هویج پخته خلالی
- خردل، ادویه مخصوص مرغ و پودر
روش تهیه:
۱. ابتدا برنج را با آب دو تا سه ساعت خیس میکنیم و سپس آب آن را دور میریزیم. فیلهها را از قد نصف کرده و به ادویه و خردل یا حتی زعفران آغشته کرده و در آرد سوخاری میغلتانیم و در روغن سرخ کرده و کنار میگذاریم. یک عدد فیله مرغ را آبپز کرده و سپس له میکنیم و با مایونز مخلوط میکنیم.
۲. برنج را با مقدار آب گفته شده در دستور میپزیم و وقتی آب آن کشیده شد ۱۰ تا ۱۲دقیقه در قابلمه را حوله یا دمکن میپیچیم و اجازه میدهیم روی حرارت ملایم دم بکشد. سرکه را با شکر و نمک مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا حل شوند و آن را روی برنج پاشیده و برنج را هم میزنیم تا به هم نچسبد و خمیر نشود.
۳. حصیر مخصوص پیچیدن سوشی را سلفون بسته و مقداری از برنج را روی آن پهن میکنیم. ورقه نوری را نصف کرده و روی برنج میگذاریم،مرغهای سوخاری را با هویجهای نواری و مایه فیله و مایونز را میان برنج میگذاریم و توسط حصیر مواد را رول میکنیم. رول را محکم پیچیده و برای تزیین با ورقههای طلای خورا کی روی آن را میپوشانیم و توسط حصیر محکم میکنیم. رول را توسط یک کارد خیلی تیز و تیغه نازک برش میدهیم.
نظر کاربران
ممنونمخیلیعالیبود.