پارفه کارامل
ابتدا ورقههای ژلاتین را داخل ظرفی پر از آب سرد ریخته و اجازه میدهیم تا كاملا شل شوند بعد آنها را از داخل آب سرد خارج كرده و در ظرفی كه بهتر است استیل باشد میریزیم.
مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم:
- خامه فرم گرفته: ۴۰۰ گرم
- ژلاتین: ۱۰ورق
- وانیل كاراملی: یكدوم قاشق چایخوری
- شیر: ۱۵۰ میلیلیتر
- سیروپ كارامل: ۱۰۰ میلیلیتر
- شكر: ۲۵۰ گرم
روش تهیه:
1. ابتدا ورقههای ژلاتین را داخل ظرفی پر از آب سرد ریخته و اجازه میدهیم تا كاملا شل شوند بعد آنها را از داخل آب سرد خارج كرده و در ظرفی كه بهتر است استیل باشد میریزیم.
2. سپس مقدار خیلی كمی آب جوش به آن اضافه كرده و روی بخار سماور یا كتری قرار میدهیم و اجازه میدهیم تا ژلاتین ذوب شود.
3. در مرحله بعد شكر را با مقدار خیلی كمی آب روی حرارت زیاد میگذاریم تا كارامل شود. شیر را جوش به همراه وانیل میآوریم و به كارامل اضافه میكنیم. وقتی جوشید و یكدست شد از صافی رد میكنیم.
4. حالا ژلاتین، كارامل و خامه فرم گرفته را داخل قالب موردنظر میریزیم و به مدت 6 تا 8 ساعت داخل یخچال قرار میدهیم. سپس برگردانده و تزیین میكنیم.
ارسال نظر