۱۶۶۱۴۲
۵۰۵۵
۵۰۵۵
پ

پارفه کارامل

ابتدا ورقه‌های ژلاتین را داخل ظرفی پر از آب سرد ریخته و اجازه می‌دهیم تا كاملا شل شوند بعد آنها را از داخل آب سرد خارج كرده و در ظرفی كه بهتر است استیل باشد می‌ریزیم.

برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل:

پارفه کارامل

مواد لازم:

  • خامه فرم گرفته: ۴۰۰ گرم
  • ژلاتین: ۱۰ورق
  • وانیل كاراملی: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
  • شیر: ۱۵۰ میلی‌لیتر
  • سیروپ كارامل: ۱۰۰ میلی‌لیتر
  • شكر: ۲۵۰ گرم

روش تهیه:

1. ابتدا ورقه‌های ژلاتین را داخل ظرفی پر از آب سرد ریخته و اجازه می‌دهیم تا كاملا شل شوند بعد آنها را از داخل آب سرد خارج كرده و در ظرفی كه بهتر است استیل باشد می‌ریزیم.

2. سپس مقدار خیلی كمی آب جوش به آن اضافه كرده و روی بخار سماور یا كتری قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم تا ژلاتین ذوب شود.

3. در مرحله بعد شكر را با مقدار خیلی كمی آب روی حرارت زیاد می‌گذاریم تا كارامل شود. شیر را جوش به همراه وانیل می‌آوریم و به كارامل اضافه می‌كنیم. وقتی جوشید و یكدست شد از صافی رد می‌كنیم.

4. حالا ژلاتین، كارامل و خامه فرم گرفته را داخل قالب موردنظر می‌ریزیم و به مدت 6 تا 8 ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم. سپس برگردانده و تزیین می‌كنیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج