مافین شكلات با كرم نوتلا
ابتدا تمامی مواد خشك را با هم مخلوط میكنیم و در كاسهای گود میریزیم. مواد تر را هم در کاسهای گود ریخته و با همزن دستی تمام مواد را هم میزنیم تا یكدست شوند.
مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم:
- آرد: ۲۳۰ گرم
- پودر كاكائو: ۶۰ گرم
- تخممرغ: دو عدد
- روغن مایع: ۱۲۵ میلیلیتر (نصف لیوان)
- آب جوش: ۲۵۰ میلیلیتر
- خامه صبحانه: یك قاشق غذاخوری پر
- بیكینگ پودر: یك قاشق چایخوری
- شكر: ۲۰۰ گرم
- پودر فندق: ۷۵ گرم
مواد لازم برای تهیه كرم پنیر:
- پنیر خامهای بدون نمك:300 گرم
- نوتلا: پنج قاشق غذاخوری
روش تهیه:
۱. ابتدا تمامی مواد خشك را با هم مخلوط میكنیم و در كاسهای گود میریزیم. مواد تر را هم در کاسهای گود ریخته و با همزن دستی تمام مواد را هم میزنیم تا یكدست شوند. مواد تر را داخل مواد خشك ریخته و تا زمانی كه یكدست شوند با همزن دستی هم میزنیم تا تمامی مواد یكدست شوند.
۲. پنیر را با نوتلا مخلوط كرده، یك سوم حجم قالب مافین را از مواد پر كرده و یك قاشق مرباخوری از كرم را داخل مواد میگذاریم و تا جایی كه سه چهارم از قالب با مواد پر شود مایه مافین را روی كرم داخل قالب میریزیم. قالب را به مدت ۳۵دقیقه روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد گرم كردهایم قرار داده و میپزیم.
۳. روی مافینها را پس از پخت فوندانت میكشیم و روی فوندانت را با برس بریلو (ژل براق كننده) میمالیم. من برای تزیین عكس روی فوندانت را ورق طلا پهن كردهام.
ارسال نظر