فیلم: طرز تهیه سیب زمینی شکم پر
سیب زمینی شکم پر به روش های مختلفی درست می شود. به طور مثال، می توانید سیب زمینی های آن را در فر کبابی، یا در آب جوش و کمی نمک، آبپز کنید. سپس با مواد موردنظر خود (سوسیس، گوشت چرخکرده)، داخل شکم سیب زمینی ها را پر کنید.
برترین ها: سیب زمینی شکم پر به روش های مختلفی درست می شود. به طور مثال، می توانید سیب زمینی های آن را در فر کبابی، یا در آب جوش و کمی نمک، آب پز کنید. سپس با مواد موردنظر خود (سوسیس، گوشت چرخکرده)، داخل شکم سیب زمینی ها را پر کنید.
در ویدئویی که ما انتخاب کرده ایم، سیب زمینی ها، آب پز و داخل شکم آنها با سوسیس پر می شوند.
مواد لازم
• ۸ عدد سیبزمینی بزرگ
• 450 گرم سوسیس
• لقمه های بیکن خشک
• پنیر پیتزا رنده شده
• ۸ عدد تخممرغ
• دو ساقه پیازچه
طرز تهیه
1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. سینی فر را چرب کنید و کنار بگذارید.
2. قابلمه را تا نیمه آب کنید. کمی نمک بریزید. سیبزمینیها را تمیز بشویید و با پوست درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم حدود 40 دقیقه بگذارید تا پخته و نرم شوند.
3. سیبزمینیها را آبکش کنید. پس از اینکه کمی خنک شوند، با چاقو بخشی از قسمت بالای آنها را برش دهید. سپس با قاشق کوچک، داخل سیبزمینیها را خالی کنید. بیکن ها را درون سیبزمینیها بریزید.
4. سوسیس ها را نواری برش دهید. آنها را روی بیکن درون سیبزمینیها بریزید. روی هر کدام یک عدد تخممرغ بشکنید. روی آنها پنیر رنده شده بریزید.
5. در انتها، کمی پیازچه خرد شده بریزید و درون فر بگذارید.
6. در این فاصله، مغز سیبزمینیها را له کنید. کمی شیر، کره، نمک و فلفل بیفزایید و با آن پوره درست کنید.
7. پس از اینکه سطح سیبزمینیهای شکمپر طلایی شد، آنها را در یک بشقاب به همراه پوره سیبزمینی و سبزیجات موردعلاقه خود سرو کنید.
نظر کاربران
گشنم شد :|
ب نظرتون این نوع دستورپخت برای جایی مثل ایران منطقیه بیکن حتمامیدونیدک ازگوشت خوک هست وبنابراقتضای دین ومذهب ایران قابل مصرف نیست