۱۶۴۹۵۲
۱ نظر
۵۲۰۵
۱ نظر
۵۲۰۵
پ

عصرانه را با کیک باقلوا و یک فنجان چای تجربه کنید

یک کیک بسیار خوش عطر و طعم، برای عصرانه با یک فنجان چای یا قهوه حتما این کیک را امتحان نمایید.

پیمونه:

یک کیک بسیار خوش عطر و طعم، برای عصرانه با یک فنجان چای یا قهوه حتما این کیک را امتحان نمایید.


مواد لازم:

  • تخم مرغ ....۳ عدد
  • روغن مایع .... ۱/۴ پیمانه
  • شکر ....۱ پیمانه
  • وانیل ...۱/۴ قاشق چای خوری
  • ارد ....۱ و ۱/۴ پیمانه
  • بکینگ پودر ...۱ قاشق چای خوری
  • پودر هل ...۱ قاشق مربا خوری سر پر
  • گلاب .... ۱ قاشق غذا خوری
  • مواد لازم جهت شربت ( شهد )
  • گلاب ...۱/۲ پیمانه
  • آب ....۱/۲ پیمانه
  • شکر ....۱ پیمانه

عصرانه را با کیک باقلوا و یک فنجان چای تجربه کنید

طرز تهیه:

۱ - طرز تهیه شربت : آب وشکر را روی حرارت گذاشته تا به جوش آید و چند جوش بزند حرارت را خاموش و سپس گلاب را اضافه نمایید .

طرزتهیه کیک :

۲ - تخم مرغ را به همراه شکر ووانیل با همزن برقی زده تا یکدست شود سپس نیمی از هل را به همراه گلاب به مواد اضافه می کنیم و مخلوط مینماییم .

۳ - در این مرحله روغن مایع را اضافه و فقط یک لحظه هم زده وسریع همزن را خاموش میکنیم .

۴ - مابقی مواد خشک دستور را با هم الک کرده(ترجیحا ۳ مرتبه) وبه همراه مابقی هل به مواد اضافه کرده سپس سینی ۳۵*۳۵ لبه دار را چرب کرده وآرد پاشی مینماییم . اضافی آرد داخل سینی را تکانده تا فقط یک لایه آرد روی روغن پوشش داده شود .

۵ - مواد آماده را در قالب ریخته ودر فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده قرار داده به مدت ۳۰ دقیقه می پزیم .

طرز تهیه زرینه (اگ واش):

۶ - جهت خوش رنگ تر شدن این کیک میتوان ۱ عدد زرده تخم مرغ را به همراه نوک قاشق شیر و ۱ قاشق مربا خوری پودر قند وزعفران اب زده مخلوط کرد وپس از پخت کیک روی آن را زرینه زده وحدود ۵-۱۰ دقیقه در فر گریل ( حرارت بالا )قرار داده وپس از طلایی شدن از فر خارج نمایید .

۷ - پس از خارج کردن از فر کیک را به شکل مورد نظر برش داده وپس از اینکه از داغی افتاد طی چند مرحله (۳ مرحله ) شربت را به آن اضافه میکنیم .

نکات :

۱ - دقت کنید که شربت کیک را پس از اینکه کمی سرد شد در ۳ مرحله روی آن بدهید . اگر در حالتی که کیک داغ است و یا به صورت یک دفعه روی آن دهید کیک خمیر شده و غیر قابل استفاده است .

۲ - حتما فر را از قبل گرم کنید تا کیک شما درست و به اندازه پف نماید .

۳ - دقت نمایید زمانی که اگ واش روی کیک میزنید و حرارت بالا را را روشن مینمایید خیلی سریع رنگ عوض مینماید . پس مراقب باشید که کیک نسوزد .
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • نینا

    ما در یزد به این شیرینی میگیم باقلوای شامی ...
    طعمش محشرررررررررررررررررررررررررر مخصوصا عصرونه با چایی...

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج