دستور آشپزی: خوراك گوشت گوساله با زنجبيل
گوشت و ادويه را در كاسهاي با هم مخلوط كرده و اجازه ميدهيم تا گوشت طعمدار شود. نودلها را در آب جوش ريخته و طبق دستور روي بسته بندي، بعد از مدت ذكر شده، آن را آبكش كرده و كنار ميگذاريم.
مواد لازم براي ۴نفر
- گوشت ران گوساله: نيم كيلوگرم (كه با برشهاي نازك بريده شده)
- ادويه تند دلخواه: يك قاشق چايخوري
- نودل آماده طبخ: 300 گرم
- فلفل قرمز بزرگ: يك عدد
- سير: يك بوته درشت، ساطوري شده
- زنجبيل تازه: 4 سانتيمتر، پوست گرفته و خرد شده
- ترهفرنگي: يك بوته بزرگ، پوست گرفته و خرد شده
- روغن آفتابگردان: 2 قاشق غذاخوري
- نخودفرنگي نارس: 100 گرم كه با همان پوست سبز، با برشهاي طولي برش خورده
- بلال كوچك: 8 عدد كه با برشهاي قطري خرد شده
- پيازچه: 6 عدد، پوست گرفته و خرد شده
- ليمو: نصف يك عدد
- سس سويا: 2 قاشق غذاخوري
- روغن ماهي: يك قاشق غذاخوري
- بادام زميني بوداده: 2 قاشق غذاخوري
- گشنيز ساطوري شده: براي تزئين
روش تهیه :
1. گوشت و ادويه را در كاسهاي با هم مخلوط كرده و اجازه ميدهيم تا گوشت طعمدار شود. نودلها را در آب جوش ريخته و طبق دستور روي بسته بندي، بعد از مدت ذكر شده، آن را آبكش كرده و كنار ميگذاريم. فلفل قرمز را با برشهاي طولي بريده و دانههايش را ميگيريم و آن را با سير، زنجبيل و ترهفرنگي در كاسه كوچكي مخلوط ميكنيم. نيمي از روغن را در ماهيتابه حرارت ميدهيم و مخلوط فلفل قرمز را داخل روغن براي يك دقيقه حرارت ميدهيم تا مواد نرم شوند؛ احتياجي به تغيير رنگ مواد نيست. بعد مواد را از داخل تابه برداشته و كنار ميگذاريم.
2. باقيمانده روغن را حرارت داده و براي يك دقيقه گوشت را داخل آن، روي دماي زياد، قرار ميدهيم تا گوشتها قهوهاي شده و بپزند.
3. دوباره مخلوط فلفل قرمز را به تابه برگردانده و نخودفرنگيها، بلالها و نصف پيازچهها را اضافه ميكنيم و قبل از اينكه نودل آبكش شده را هم به آن بيفزاييم، مخلوط را براي يك دقيقه حرارت ميدهيم. حالا مخلوط را هم ميزنيم تا كاملا با هم تركيب شوند و بعد ظرف را از روي اجاق برميداريم. حالا روغن ماهي، سس سويا و آبليمو را به آن اضافه ميكنيم.
4. مواد را به 4 قسمت تقسيم كرده، در بشقاب ميكشيم و رويش را با بقيه پيازچهها، گشنيز و بادام زميني تزئين ميكنيم.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ارسال نظر