دسر كدو حلوایی
كدوها را ریز خرد كرده داخل قابلمهای كه ترجیحا بهتر است مسی باشد، میریزیم و با مقداری آب و كره اجازه میدهیم با حرارت ملایم و بخار خودش بپزد. وقتی كدوها پختند آنها را داخل قابلمه ریخته، خوب هم میزنیم تا تقریبا تمام كدوها له شوند.
مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم:
- بیسكویت كرمدار وانیلی: 400 گرم
- كره: 60 گرم
- خمیر مارسیپان: به میزان لازم
- كدو حلوایی: 600 گرم
- خلال بادام: نصف لیوان
- پودر گردو: نصف لیوان
- شكر: پنج قاشق غذاخوری
- پودر هل: یكدوم قاشق چایخوری
- بیسكویت بدون كرم: خردشده، نصف لیوان
- کشمش : 100 گرم
روش تهیه:
۲. در این مرحله كشمش و خلال بادام را همراه شكر و پودر هل به مواد اضافه كرده روی شعله زیاد گذاشته و مرتب هم میزنیم تا آبش كاملا كشیده شده و غلیظ شود، سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و نصف لیوان پودر بیسكویت وانیلی را كه داشتیم به مواد اضافه كرده و خوب هم میزنیم و اجازه میدهیم در دمای محیط یكی، دو ساعت مانده و كاملا خنك شود.
۳. در این مرحله خمیر مارسیپان را به قطر سه میلیمتر پهن میكنیم و با كاتر مخصوص قالب میگنو پورشن آن را قالب میزنیم و كف حفرههای قالب میاندازیم و مواد كدو را كه خنك شده روی خمیر به صورت صاف و مرتب پهن میكنیم. دوباره از مارسیپان كاتر زده روی مواد قرار میدهیم و حدود یك ساعت در یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد، سپس از داخل قالب خارج كرده و سرو میكنیم.
ارسال نظر