۱۶۳۴۷۲
۵۰۱۱
۵۰۱۱
پ

دسر كدو حلوایی

كدوها را ریز خرد كرده داخل قابلمه‌ای كه ترجیحا بهتر است مسی باشد، می‌ریزیم و با مقداری آب و كره اجازه می‌دهیم با حرارت ملایم و بخار خودش بپزد. وقتی كدو‌ها پختند آنها را داخل قابلمه ریخته، خوب هم می‌زنیم تا تقریبا تمام كدوها له شوند.

دسر كدو حلوایی
مجله زندگی ایده آل:

دسر كدو حلوایی

مواد لازم:

  • بیسكویت كرم‌دار وانیلی: 400 گرم
  • كره: 60 گرم
  • خمیر مارسیپان: به میزان لازم
  • كدو حلوایی: 600 گرم
  • خلال بادام: نصف لیوان
  • پودر گردو: نصف لیوان
  • شكر: پنج قاشق غذاخوری
  • پودر هل: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
  • بیسكویت بدون كرم: خردشده، نصف لیوان
  • کشمش : 100 گرم

روش تهیه:

۱. كدوها را ریز خرد كرده داخل قابلمه‌ای كه ترجیحا بهتر است مسی باشد، می‌ریزیم و با مقداری آب و كره اجازه می‌دهیم با حرارت ملایم و بخار خودش بپزد. وقتی كدو‌ها پختند آنها را داخل قابلمه ریخته، خوب هم می‌زنیم تا تقریبا تمام كدوها له شوند.

۲. در این مرحله كشمش و خلال بادام را همراه شكر و پودر هل به مواد اضافه كرده روی شعله زیاد گذاشته و مرتب هم می‌زنیم تا آبش كاملا كشیده شده و غلیظ شود، سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و نصف لیوان پودر بیسكویت وانیلی را كه داشتیم به مواد اضافه كرده و خوب هم می‌زنیم و اجازه می‌دهیم در دمای محیط یكی، دو ساعت مانده و كاملا خنك شود.

۳. در این مرحله خمیر مارسیپان را به قطر سه میلی‌متر پهن می‌كنیم و با كاتر مخصوص قالب میگنو پورشن آن را قالب می‌زنیم و كف حفره‌های قالب می‌اندازیم و مواد كدو را كه خنك شده روی خمیر به صورت صاف و مرتب پهن می‌كنیم. دوباره از مارسیپان كاتر زده روی مواد قرار می‌دهیم و حدود یك ساعت در یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد، سپس از داخل قالب خارج كرده و سرو می‌كنیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج