شربت زنجبیل برای لاته
در یک قابلمه ی کوچک آب و شکر را بریزید و روی شعله ی متوسط قرار دهید. هم بزنید تا شکر حل شود و شربت شفافی درست شود.
- شکر ۱/۳ فنجان
- آب ۱/۳ فنجان
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- شیره قند نصف قاشق چایخوری
- زنجبیل ۱ و نیم قاشق چایخوری (آسیاب شده)
- دارچین ۱/۴ قاشق چایخوری
- میخک کمی (آسیاب شده)
- جوز کمی (آسیاب شده)
- نمک کمی
۱. در یک قابلمه ی کوچک آب و شکر را بریزید و روی شعله ی متوسط قرار دهید. هم بزنید تا شکر حل شود و شربت شفافی درست شود.
۲. وانیل، شیره قند و ادویه ها را بریزید و هم بزنید. شعله را کم کنید بگذارید ۳ دقیقه آهسته بجوشد تا کمی غلیظ شود. شربت به رنگ زنجبیلی پررنگ در می آید. روی آن را بپوشانید و تا وقتی می خواهید استفاده کنید در یخچال نگهداری کنید.
۳. برای درست کردن لاته: ۶۰گرم قهوه ی داغ یا ۱ شات اسپرسوی داغ را با ۱۸۰ گرم شیر کم چربی داغ شده مخلوط کنید. ۱ تا ۲ قاشق شربت زنجبیل اضافه کنید و هم بزنید. بچشید و اندازه ها را تنظیم کنید. روی آن را طبق سلیقه با خامه ی تازه زده شده، دارچین، جوز یا تکه های ریز زنجبیل بلوری شده تزئین کنید.
ارسال نظر