طرز تهیه شیرینی مربایی
آرد و نمک را داخل یک کاسه کوچک مخلوط کنید. کره و پنیر خامه ای را داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کنید و به وسیله هم زن برقی بزنید.
- شکر 2 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ تخم مرغ 1 عدد (بزرگ)
- آب 1 قاشق چای خوری (آب سرد)
- کره 115 گرم (4 قطعه شده)
- پنیر خامه ای 115 گرم (سرد و 4 قطعه شده)
- نمک 1/4 قاشق چای خوری
- آرد 110 گرم
- مربا 2/3 فنجان (مربای بدون هسته رازبری یا زردآلو یا مارمالد)
- دارچین 1/2 قاشق چای خوری
- گردو 1/4 فنجان (خرد شده - یا بادام خرد شده)
- کشمش 1/4 فنجان
- شکلات 115 گرم (خرد شده)
طرز تهیه:
1. آرد و نمک را داخل یک کاسه کوچک مخلوط کنید.
2. کره و پنیر خامه ای را داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کنید و به وسیله هم زن برقی بزنید.
3. سپس مخلوط آرد را اضافه کنید و با قاشق چوبی آن را هم بزنید تا خمیر نرم شود. خمیر را به شکل توپ در بیاورید و دور آن پلاستیک بپیچید، سپس آن را داخل پلاستیک صاف کنید و به شکل یک مستطیل 17 در 12 سانتیمتری در بیاورید و به مدت 8 الی 24 ساعت در جای خنک قرار دهید.
4. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید و یک سینی پهن بزرگ را با کاغذ روغنی بپوشانید.
5. خمیر را به چهار تکه تقسیم کنید. سه تکه را در پلاستیک بپیچید و در جای خنک قرار دهید.
۶. خمیر باقیمانده را روی سطح آرد ریخته به شکل یک مستطیل ۳۰ در ۲۰ سانتیمتری در بیاورید و به سینی انتقال دهید و کنار بگذارید و سه تکه خمیر باقیمانده را به همین صورت درست کنید و داخل سینی قرار دهید و کنار بگذارید.
۷.نصف پیمانه شکر و دارچین را مخلوط کنید.
۸. یک عدد خمیر مستطیل شکل را روی صاف قرار دهید طوری که طول مستطیل نزدیک شما باشد. یک چهارم پیمانه مربا را آرام به وسیله کاردک روی خمیر پخش کنید. بعد یک چهارم پیمانه کشمش و یک چهارم پیمانه گردو و شکلات را روی خمیر پخش کنید. سپس دو قاشق غذاخوری مخلوط شکر و دارچین را روی خمیر پراکنده کنید.
۹. به وسیله کاغذ روغنی خمیر را لوله کنید و آن را از سمت درز آن روی سینی فر قرار دهید و سر و ته آن را ببندید و سه خمیر مستطیل شکل دیگر را به همین شکل درست کنید و لوله کنید و با فاصله داخل سینی فر قرار دهید. با فرچه مخصوص روی لوله های خمیر شیر بمالید و روی هر کدام از آنها یک قاشق چای خوری شکر پراکنده کنید و بعد به وسیله یک چاقوی تیز آن ها را از عرض به قطر دو سانتیمتر برش دهید.
۱۰. سپس آنها را به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه خنک شوند و بعد آن را به تخته انتقال دهید و کاملا کات کنید.
نکته:
از این مقدار مواد اولیه حدودا ۳۲ شیرینی بدست می آید.
ارسال نظر