طرز تهیه مربای کامکوات
ابتدا كامكوات را كاملا بشویید و بعد به كمك چنگال چند سوراخ روی پوست آن ایجاد كنید.
مواد لازم :
- پودر زیره سبز ۱چهارم قاشق مرباخوری
- آبلیمو نصف قاشق غذاخوری
- گلاب نصف لیوان
- آب ۱لیوان
- شكر نیم كیلوگرم
- كامكوات نیم كیلو (كامكوات همان پرتقال مینیاتوری(تزیینی)است)
- پودر هل سبز ۱چهارم قاشق مرباخوری
طرز تهیه
۱. ابتدا كامكوات را كاملا بشویید و بعد به كمك چنگال چند سوراخ روی پوست آن ایجاد كنید.
۲. داخل قابلمه را از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، کامکوات ها را داخل آب در حال جوشیدن بریزید و ۱۰ دقیقه بگذارید بجوشد سپس با آب سرد آبکشی کنید.دو بار دیگر هم این كار را تكرار كنید و هربار آن را با آب بسیار سرد آبكشی كنید تا تلخی آن از بین برود.
۳. داخل قابلمه شکر و ۱ لیوان آب و نصف لیوان گلاب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، مواد را مخلوط كنید تا شكر كاملا حل شود. سپس آبلیمو و کامکوات ها را اضافه و حرارت را کم کنید و حدود ۱ ساعت اجازه دهید مربا بجوشد و غلیظ شود.
۴.در انتها پودر هل سبز و زیره سبز را اضافه كرده و قابلمه را از روی حرارت بردارید و روی قابلمه را با پارچه ای بپوشانید و به مدت ۲۴ ساعت کناری قرار دهید سپس داخل ظرف بریزید و در یخچال قرار دهید تا خنک و آماده سرو شود.
نكات:
- كامكوات پرتقال تزیینی كوچك یا همان پرتقال مینیاتوری است كه در بازار یافت میشود.
- در صورت تمایل به جای آب از گلاب استفاده كنید.
- این مربا را هم به عنوان صبحانه و هم همراه چای میتوان سرو كرد.همچنین به دلیل ظاهر زیبای این مربا میتوانید در تزیین انواع كیك و شیرینی از آن استفاده كنید.
ارسال نظر