۱۶۱۳۲۹
۱ نظر
۵۰۳۳
۱ نظر
۵۰۳۳
پ

۷فوت کوزه گری برای طبخ مربا

خیلی ها برای تهیه مربا دچار مشکلات مختلفی میشن...از کپک زدن و شکرک زدن مربا گرفته تا رنگ و ظاهر نامناسب بعد از طبخ!تهیه مربا در عین ساده بودن کمی هم مهارت میخواد مطمئنم دونستن نکات زیر کمک زیادی به خوشمزه و خوشرنگ شدن مربای شما میکنه

سوران: خیلی ها برای تهیه مربا دچار مشکلات مختلفی میشن...از کپک زدن و شکرک زدن مربا گرفته تا رنگ و ظاهر نامناسب بعد از طبخ!تهیه مربا در عین ساده بودن کمی هم مهارت میخواد مطمئنم دونستن نکات زیر کمک زیادی به خوشمزه و خوشرنگ شدن مربای شما میکنه.

7فوت کوزه گری برای طبخ مربا

نکات:

۱. توجه داشته باشید شما از هر قابلمه‌ای می‌تونید برای طبخ مربا استفاده کنید فقط قبل از شروع، لازمه مقداری آب در اون بجوشانید و خالی کنید. سپس قابلمه را خالی روی اجاق بگذارید تا آبش کاملاً تبخیر بشه سپس اون رو از روی حرارت بردارید تا سرد بشه و بعد مراحل پخت مربا رو آغاز کنید. اینجوری احتمال کپک زدن مربا خیلی کم میشه!یادتون باشه که درب قابلمه حتماً فلزی باشه و از قابلمه‌هایی که درب اون‌ها شیشه‌ای است، استفاده نکنید. این کار در بهبود کیفیت مربای پخته شده خیلی موثره!

7فوت کوزه گری برای طبخ مربا

۲. برای هم زدن و ریختن مربا در ظروف دیگه، از قاشق چوبی یا استیل خیلی تمیز و کاملا خشک استفاده کنید. اینجوری احتمال کپک زدن یا شکرک بستن مربا کمتر میشه!

۳. ظرف شیشه ای مخصوص ریختن مربا رو ابتدا در آب جوش بجوشانید و بعد در سینی فر به مدت ۱۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار بدید تا کاملا تمیز و خشک بشه و باعث کپک زدن مربا و تغییر رنگ اون نشه.

7فوت کوزه گری برای طبخ مربا

۴. بهتره به جای شکر سفید از شکر قهوه ای استفاده کنید تا مربای خوشمزه تر و خوشرنگ تری داشته باشید.استفاده از شیره خرما،شیره توت و ریختن میوه‌های شیرینی مثل انواع توت در مربای توت‌فرنگی یا انبه در مرباهایی مثل مربای پرتقال، طعم بهتری به مربا خواهد داد.( یادتان باشد ریختن شکر یا شیره زیادی در مربا، باعث شکرک زدن آن می‌شود، بنابراین به مقدار شکری که در مربا می‌ریزید، دقت کنید این مقدار برای مرباهای مختلف متفاوته و طرز تهیه اکثر مرباها در سوران موجوده)

۵. توجه داشته باشید که بعد از سرد شدن مربا اون رو مستقیما داخل ظرف مورد نظر بریزید و زیاد ظرف به ظرف نکنید و بعد از ریختن مربا داخل ظرف شیشه ای مناسب در ظروف را بگذارید و اون رو برعکس کنید تا هوای اضافی خارج و در اون محکم بسته بشه.کاملا از چفت شدن در ظرف مطمئن بشید و بعد اون رو داخل یخچال بگذارید.

7فوت کوزه گری برای طبخ مربا

۶. برای آنکه مربا کیفیت و رنگ و شیره بهتری پیدا کند، بهتره شکر رو تقریباً ۱۰ ساعت با تکه‌های میوه مخلوط کنید و ظرف رو داخل یخچال قرار بدید و دربش رو ببندید و یک یا دو قاشق گلاب هم به مواد اضافه کنید.

7فوت کوزه گری برای طبخ مربا

۷. توجه داشته باشید که هرگز برای ترد شدن تکه‌های میوه، از آب آهک استفاده نکنید چون بسیار تاثیر بدی روی بدن زنان و کودکان داره و به طور کلی باعث ایجاد بیماری و از بین رفتن کیفیت مربا میشه!
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • فرح حاجيوندي

    سلام . اينكه نبايد از آهك براي ترد شدن مربا استفاده كرد خيلي موافقم و همين جا بگويم براي مرباي كدو حلوايي كه خيليها آن را در آب اهك مي گذارند كافيست بجاي اين كار غلط شيرۀ مربا را كاملاً بگذاريد غليظ شود بعد تكه هاي كدو كه به اندازۀ يك پره گردوي درشت است را در ظرف شيره در حال جوش بريزيد .
    در قابلمه را ده تا يك ربع بگذاريد و بعد آن را برداريد و بگذاريد تا مرباتون غليظ شود . مراقب باشيد خيلي غليظ نشود كه تكه هاي كدو سفت مي شود با اين كار مرباي شيكي خواهيد داشت كه اصلاً وا نميرود .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج