سالاد آکا کورن
پاستا را در آب ریخته و آویشن را به آن اضافه میکنیم و بعد آبکشی میکنیم، همه مواد سالاد را با هم مخلوط کرده و به پاستا اضافه میکنیم.
ماهنامه آشپزی ملل:
مواد لازم:
- پاستا شکل دار 200 گرم
- گوجه فرنگی خلال شده یک عدد
- ژامبون گوشت مکعبی خورد شده 2 الی 3 برش
- زیتون سبز بدون هسته 20 عدد
- نخود فرنگی پخته شده 100 گرم
- فلفل دلمهای سبز خلال شده یک عدد
- پودر آویشن 2/1 قاشق چایخوری
- پنیر گودا مکعبی خورد شده 50 گرم
مواد لازم برای سس
- روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
- سرکه یک قاشق غذاخوری
- آبلیمو تازه یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
پاستا در آب ریخته و آویشن را به آن اضافه میکنیم و بعد آبکشی میکنیم، همه مواد سالاد را با هم مخلوط کرده و به پاستا اضافه میکنیم. مواد سس را با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست شود سپس سس را روی سالاد میریزیم و هم میزنیم. 2 ساعت قبل از صرف غذا در یخچال بگذارید تا مزه سس به خورد سالاد برود. در صورت تمایل برای تزیین از جعفری خرد شده استفاده کنید.
ارسال نظر