بادمجان سوخاری، پیش غذای گیاهی
بتدا بادمجان ها را شسته و پوست بگیرید و آنها را به صورت حلقه حلقه برش دهید. سپس رویشان نمک پاشیده و بگذارید به مدت یک ساعت بماند،آنگاه آنها را بشویید و داخل آبکشی بریزید تا آبشان برود.
مواد لازم:
- بادمجان : 2 عدد
- آرد : به میزان لازم
- تخم مرغ : یک عدد
- آب یا شیر : یک قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و روغن : به مقدار لازم
در این مرحله تخم مرغ، آب، نمک وفلفل و یک قاشق آب یا شیر را در ظرفی ریخته وخوب با هم مخلوط کنید. در مرحله آخر روغنمایع را در ماهیتابه ریخته و بگذارید داغ شود، آنگاه حلقههای بادمجان را در مخلوط تخم مرغ بزنید و همچنین در آرد بغلتانید و در روغن سرخ کنید.
نظر کاربران
باید خوشمزه باشه