آموزش تصویری: خورش کاری ایرانی
پیاز را خرد خرد کرده و در روغن زیتون سرخ کرده تا زمانی که فقط طلایی شود و پودر کاری را به پیاز اضافه می کنیم وهم می زنیم.
- مقدار: 1
- مناسب برای: 6
- زمان آماده سازی: 15 دقیقه
- زمان پخت : 60 دقیقه
- مدت زمان آمادگی : 1:20 ساعت
مواد لازم
- 12 عدد ران مرغ
- 1 عدد پیاز متوسط
- 6 قاشق غذاخوری پودر کاری
- 1و 1/2 فنجان بادام هندی
- 1/4 قاشق چایخوری زعفران زمین
- 3-4 قاشق غذاخوری آب لیمو
- 2 فنجان آب
- روغن زیتون
- نمک و فلفل
طرز تهیه
۱. پیاز را خرد خرد کرده و در روغن زیتون سرخ کرده تا زمانی که فقط طلایی شود و پودر کاری را به پیاز اضافه می کنیم وهم می زنیم .اجازه می دهد پودر کاری خوب تفت بخورد تا عطر آن افزایش یابد .
۲. پوست ران مرغ ها را جدا کرده با نمک و فلفل مزه دارشان می کنیم و به قابلمه که پیاز و کاری را تفت داده ایم اضافه می کنیم
۳. مرغها به مدت چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگ گوشت مرغ سفید شود .
۴. در این زمان بادام هندی را آسیاب کرده و به مرغ ها اضافه می کنیم. در نهایت ۲ فنجان آب را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم . در قابلمه را گذاشته تا بجوشد ،مدت زمان لازم برای ۱ساعت می باشد و هر چند وقت یک بار هم می زنیم تا ته نگیرد .
۵. هنگامی که خورش غلیظ شد و مرغ ها پخته شد ، برای عطر طعم بیشتر ¼ قاشق چایخوری زعفران را با کمی آب دم کرده ایم وسپس آب لیمو تازه را هم اضافه می کنیم، برای ۱۰ دقیقه اجازه می دهیم خورش به پختن ادامه دهد.
۶. این خورش را در کنار برنج سفید سرو نماید .نوش جان
طرز تهیه خورشت کاری ایرانی به صورت تصویری
ارسال نظر