تبوله، معروف ترین سالاد خاورمیانه
اين سالاد عربي يكي از معروفترين سالادهاي خاورميانه است كه در بيشتر كشورهاي عربي به عنوان پيش غذا و همراه آن سرو ميشود. اگر تا به حال پيش نيامده اين سالاد خوشمزه را درست كنيد، تنبلي نكنيد، دست بهكار شويد.
مجله سیب سبز: اين سالاد عربي يكي از معروفترين سالادهاي خاورميانه است كه در بيشتر كشورهاي عربي به عنوان پيش غذا و همراه آن سرو ميشود. گرچه دستورهاي متفاوتي از اين سالاد در كشورهاي مختلف عربي وجود دارد اما يكي از پركاربردترين دستورها، دستور تهيهاي است كه در ادامه ميخوانيد. اگر تا به حال پيش نيامده اين سالاد خوشمزه را درست كنيد، تنبلي نكنيد، دست بهكار شويد و از اين سالاد سرشار از مواد مغذي غافل نشويد.
مواد لازم:
- بلغور گندم: نيم پيمانه
- جعفري تازه: ۱۰۰ گرم
- نعناع تازه: سه قاشق غذا خوري
- پياز: يك عدد كوچك
- پيازچه: سه عدد متوسط
- گوجهفرنگي: سه عدد متوسط
- خيار: دو عدد (در صورت تمايل)
- ليموي تازه: یک عدد
- روغن زيتون، نمك و فلفل: به ميزان لازم
- برگ كاهو براي سرو كردن يا تزئين: به مقدار لازم
روش تهیه:
1_بلغور گندم را به مدت پنج تا شش ساعت در آب گرم بخيسانيد. بعد بلغور خيس خورده را داخل صافي ريخته تا آب اضافي آن خارج شود.
2_تمام سبزيجات (پياز، جعفري، نعناع، پيازچه، گوجهفرنگي و خيار) را نگيني خرد كنيد.
3- در يك كاسه بزرگ همه سبزيجات ريز خرد شده را با هم مخلوط كنيد و بلغور، آبليمو، نمك، فلفل و روغن زيتون را هم اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. به همين آساني سالاد تبوله حاضر است. حالا سالاد را با ليمو و برگ كاهو سرو كنيد.
نظر کاربران
بفرمایید سالاد شیرازی خودمان دیگه، این قرتی بازیها چیه ؟؟؟؟؟!!!!
پاسخ ها
اي گفتي اي گفتي
تقريبا شبيه سالاد شيرازيه. نعنا و پياز و گوچه و خيار نمك و فلفل و آبليمو توي هردو سالد وجود داره. فقط اين سالاد جعفري و كاهو و بلغور گندم هم داره
پاسخ ها
الان این شد "تقریبا مشابه"؟؟؟؟
به نظر من اصلا جالب نبود