سالاد نيسوآز
اگر تا به حال اين سالاد را امتحان نكردهايد و دوست دارید خودتان آن را درست كنيد، دست به کار شوید.
مجله سیب سبز:
- سيبزميني: دو عدد
- لوبيا سبز: ۱۰ عدد
- ماهي تن: يك قوطي كنسرو
- تخممرغ: سه عدد
- گوجهفرنگي گيلاسي: شش تا هشت عدد
- ساقه پيازچه: دو عدد
- سير: يك عدد
- سركه سفيد و روغن زيتون: مقداري
- آويشن و فلفل سياه: كمي
- سس خردل، جعفري خردشده و كيپر: مقداري
طرز تهیه:
۱. دو عدد سيبزميني كوچك را به خوبي بشوييد و داخل آب بگذاريد و بپزيد. لوبيا سبز را داخل آب جوش بريزيد و بعد از يك ربع جوشيدن داخل آب يخ بريزيد و كنار بگذاريد.
۲. يك قوطي كنسرو ماهي تن را داخل آب قرار داده و روي حرارت بگذاريد تا ۲۰ دقيقه بجوشد. سه عدد تخممرغ را به مدت ۲۰ دقيقه بپزيد تا سفت شود. بعد پوستش را بكنيد و هر كدام از تخممرغها را به چهار قسمت تقسيم كنيد. شش تا هشت عدد گوجهفرنگي گيلاسي را به دو نيم تقسيم كنيد و كنار بگذاريد. چهار عدد تربچه را بشوييد و اسلايس كنيد و كنار بگذاريد.
۳. سپس در يك بشقاب بزرگ برگهاي كاهو را بدون اينكه خرد كنيد كف بشقاب بچينيد و در يك گوشه سيبزمينيهايي را كه اسلايس كردهايد با سسي كه طرز تهيهاش را در ادامه خواهيم گفت، آغشته كنيد.
۴. حتما مقداري از سس را نگه داريد چون لازمش داريم. در كنار سيبزميني، گوجهفرنگيها را بگذاريد. لوبياسبزي را كه از آب يخ خارج كردهايد با سسي كه نگه داشتهايم مخلوط كنيد و تربچه را هم به آن اضافه كنيد و در بشقاب بچينيد. در گوشه ديگر حدود دو قاشق غذاخوري زيتون سياه بريزيد.
۵. تخممرغهايي را كه اسلايس كردهايد را نيز در اطراف بشقاب بچينيد. وسط اين چيدمان يعني روي موادي كه داريم ماهي تن را قرار دهيد و روي سالاد مقداري كيپر( Caper )و دو ساقه پيازچه را كه ساطوري كردهايد بريزيد.
روش تهيه سس:
براي تهيه سس اين سالاد پنج قاشق غذاخوري سركه سفيد را با يك فنجان روغن زيتون مخلوط كنيد و با همزن بزنيد، سپس يك عدد سير را كه خمير كردهايد به آن اضافه كنيد. حالا مقداري آويشن و يك قاشق چايخوري سس خردل و يك قاشق غذاخوري جعفري خردشده و كمي فلفل سياه هم اضافه كنيد.
ارسال نظر