دستور تهیه ۵ نوع دیپ خوشمزه
دیپ هایی که در این مطلب آموزش داده ایم، همه در آرامپز تهیه می شوند و زمان پخت آنها طولانی و بالای دو ساعت است.
برترین ها: دیپ هایی که در این مطلب آموزش داده ایم، همه در آرامپز تهیه می شوند و زمان پخت آنها طولانی و بالای دو ساعت است. دیپ نوعی چاشنی یا سس است که عموما با چیپس یا سبزیجات سرو می شود.
دیپ اسفناج و آرتیشو
• زمان تهیه: ۱۰ دقیقه
• زمان پخت: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه
• تعداد: ۸ نفر
مواد لازم
• ۴۰۰ گرم مغز آرتیشو (کنگر فرنگی) خرد کرده
• ۲۸۰ گرم اسفناج منجمد
• یک عدد پیاز کوچک خرد شده
• ۲۲۵ گرم خامه ترش
• یک عد پیاز کوچک خرده کرده
• دو حبه سیر رنده شده
• ¾ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
• ¾ پیمانه شیر
• نصف پیمانه پنیر فتا خرد شده
• ۱/۳ پیمانه سس مایونز
• یک قاشق غذاخوری سرکه قرمز
• ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
• ۲۲۵ گرم پنیر خامه ای
طرز تهیه
۱. مغز آرتیشو، اسفناج، خامه ترش، پیاز، سیر، پارمسان، شیر، فتا، مایونز، سرکه و فلفل را با هم درون آرام پز بریزید. آنها را هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. سپس روی آنها پنیر خامه ای بریزید.
۲. در آرام پز را بگذارید، حرارت آن را کم کنید و بگذارید ۲ ساعت پخته شوند.
۳. سپس در قابلمه را بردارید. پنیر خامه ای را اضافه کنید و هم بزنید. آنها را ۱۵ دقیقه دیگر بپزید.
Chili's Queso
• زمان تهیه: ۵ دقیقه
• زمان پخت: ۲ ساعت
• تعداد: ۸ نفر
مواد لازم
• ۴۵۰ گرم پنیر سفید
• یک پیمانه شیر
• نصف قاشق چایخوری فلفل هندی
• دو قاشق چایخوری پاپریکا
• یک قاشق چایخوری نمک
• ۴۲۵ گرم کنسرو چیلی
• سه قاشق چایخوری پودر چیلی
• دو قاشق چایخوری زیره سبز
• آب یک عدد لیموترش
• چیپس تورتیلا
طرز تهیه
۱. پنیر را به مکعب های کوچک تقسیم کنید. همه مواد به غیر از چیپس تورتیلا را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را درون آرامپز بریزید. در دستگاه را بگذارید و با درجه کم به مدت ۲ ساعت بپزید.
۲. دوباره هم بزنید تا همه مواد در هم مخلوط شوند. سپس، ۳۰ دقیقه دیگر بپزید.
۳. این دیپ را با چیپس تورتیلا سرو کنید.
دیپ پیتزا
• زمان تهیه: ۱۰ دقیقه
• زمان پخت: ۴ ساعت
• تعداد: ۸ نفر
مواد لازم
• ۴۵۰ گرم سوسیس
• نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
• یک پیمانه فلفل سبز خرد شده
• یک پیمانه پیاز خرد شده
• دو حبه سیر رنده شده
• ۸۰۰ گرم سس پیتزا
• ۱/۳ پیمانه پنیر پارمسان
• نصف پیمانه پنیر موتزارلا
• نمک و فلفل سیاه
نان سیر
• یک عدد باگت فرانسوی
• یک قالب کره
• دو حبه سیر پوست کنده و خرد شده
• ¼ قاشق چایخوری نمک دانه درشت
• ¼ پیمانه پنیر پارمسان
طرز تهیه
دیپ پیتزا
۱. فلفل سبز، پیاز، سیر، سس پیتزا و پنیر پارمسان را با هم درون آرام پز بریزید و هم بزنید.
۲. روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی حرارت ملایم قرار دهید. سوسیس و فلفل قرمز را بیفزایید و تفت دهید. سوسیس های پخته شده را درون آرامپز و روی بقیه مواد بریزید.
۳. آنها را ۴ ساعت بپزید. برای مزهدار شدن، نمک و فلفل سیاه بیفزایید. پنیز موتزارلا راباید پیش از سرو اضافه کنید.
نان سیر
۱. فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن کنید.
۲. یک لایه کاغذ روغنی کف سینی فر قرار دهید. برش های نان باگت را کف آن بگذارید.
۳. در یک قابلمه کوچک، کره را روی حرارت ملایم آب کنید و سیر را در آن تفت دهید. نمک و ادویه ایتالیایی (مخلوط پودر سبزیجات معطر) را اضافه کنید و هم بزنید. آنها را دو دقیقه تفت دهید.
۴. با کمک قلمموی شیرینی پزی، کره طعمدار را روی سطح مخلوط بمالید. پنیر پارمسان را روی سطح آن بریزید.
۵. آنها را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بپزید تا سطح آنها طلایی شوند.
دیپ مرغ
مواد لازم
• ۴۵۰ گرم گوشت سینه مرغ (بدون استخوان)
• ¼ پیمانه آب مرغ
• ۲ تا ۴ قاشق غذاخوری سس چیلی
• دو قاشق غذاخوری عسل
• یک قاشق چایخوری سس تند
• ۲۲۵ گرم پنیر خامه ای نرم شده
• یک پیمانه پنیر رنده شده چدار
طرز تهیه
۱. مرغ را درون آرامپز بریزید.
۲. آب مرغ، سس تند، عسل و سس سیر (در صورت تمایل) اضافه کنید.
۳. آنها را روی مرغ بریزید.
۴. در آرامپز را ببندید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت بپزید.
۵. مرغ پخته شده را رنده کنید.
۶. پنیر خامه ای نرم شده اضافه کنید. هم بزنید تا مواد یکدست شوند. دوباره آنها را درون قابله بازگردانید و با حرارت بالا به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید.
۷. این دیپ رابا چیپس تورتیلا یا سبزیجات سرو کنید.
دیپ ذرت و هالوپینو
• زمان تهیه: ۱۰ دقیقه
• زمان پخت: ۲ ساعت
• تعداد: ۶ نفر
مواد لازم
• ۴ ورق ژامبون
• ۳ قوطی کنسرو ذرت
• دو عدد فلفل هالوپینو خرد شده
• نصف پیمانه خامه ترش
• یک پیمانه پنیر فلفلی
• ۱/۴ پیمانه پنیر پارمسان
• نمک و فلفل سیاه
• ۲۲۵ گرم پنیر خامه ای، مکعبی
• ۲ قاشق غذاخوری پیاز کوهی خرد شده
طرز تهیه
۱. تابه را روی حرارت ملایم گرم کنید. ژامبون را اضافه کنید و ۶ تا ۸ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.
۲. ذرت، هالوپینو، خامه ترش، پنیر فلفلی و پنیر پارمسان را درون آرام پز بریزید. نمک و فلفل اضافه کنید تا مزهدار شود. خوب هم بزنید. روی آن پنیر خامه ای بریزید. در قابلمه را بگذارید و دو ساعت بپزید.
۳. در قابلمه را بردارید و هم بزنید تا پنیر کاملا آب شود. در قابلمه را بگذارید و ۱۵ دقیقه دیگر بپزید.
۴. این دیپ را باید گرم با ژامبون و پیازکوهی سرو کنید.
ارسال نظر