پای بیف و بلوچیز
در این دستور پای بیف با پنیر بسیار خوشمزه بلوچیز (کپکزده) را انتخاب کردهایم که از خوردن آن پشیمان نخواهید شد.
برترین ها: در این دستور پای بیف با پنیر بسیار خوشمزه بلوچیز (کپکزده) را انتخاب کردهایم که از خوردن آن پشیمان نخواهید شد.
تعداد: ۴ نفر
مواد لازم
• روغن گردو
• یک کیلوگرم گوشت چرخکرده
• ۱۰ عدد پیازچه کوچک
• ۳۰۰ گرم هویج
• یک ساقه کرفس
• دو قاشق غذاخوری آرد سفید
• ۲۰۰ میلی لیتر آب سبزیجات
• یک لیتر آب گوشت
• ۸ ساقه آویشن تازه
• برای خمیر
• ۲۵۰ گرم آرد سفید
• ۷۵ گرم کره
• یک دسته جعفری
• ۸۰ گرم پنیر بلوچیز
• یک قاشق چایخوری پودر آویشن
• دو عدد زرده تخممرغ
• آب
طرز تهیه
۱. دو قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه گود و بزرگ گرم کنید. یکسوم از گوشت را در آن بریزید و تفت دهید تا طلایی شود. آنها را از تابه خارج کنید و بقیه گوشتها را بریزید و تفت دهید تا طلایی شوند. با این کار کمک میکنید تا گوشتها به طور یکدست طلایی و سرخ شوند.
۲. پیازچهها را پس از شستن، خرد کنید. هویجها را نیز ریز خرد کنید و همه را با هم درون تابه بریزید و تا زمانی که نرم و سبک شوند تفت دهید. سپس کرفسهای خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید.
۳. گوشتها را به تابه بازگردانید. آرد را بیفزایید و یک یا دو دقیقه هم بزنید. سپس آب گوشت و آب سبزیجات را نیز اضافه کنید. حرارت را متوسط کنید تا مواد بجوشند و طعم و مزه آنها به خورد هم برود. نمک و فلفل اضافه کنید. سپس شاخه آویشن را درون آن بیندازید. حرارت را کم کنید تا به مدت ۲ ساعت نیمجوش روی حرارت باشد تا نرم شود.
۴. در این فاصله خمیر پای را درست کنید.
۵. برای تهیه خمیر، ابتدا آرد را درون کاسه بریزید، کره را اضافه کنید و آنها را با دست ورز دهید تا به شکل گلولههای ریز در بیایند. سپس بلوچیز و آویشن را اضافه کنید و هم بزنید و ورز دهید تا شکل خمیر به خود بگیرند. زرده تخممرغ را بیفزایید و برای اینکه دقیقا شبیه خمیر شود، کمی آب بیفزایید.
۶. فر را با دمای ۲۰۰ درجه روشن کنید.
۷. خمیر را به دو بخش تقسیم کنید. یکی از لایههای خمیر را درون قالب و به عنوان بخش زیرین و لایه دیگر را برای سطح روی پای کنار بگذارید. مخلوط گوشت را درون خمیر بریزید و لایه دوم خمیر را روی آن بگذارید.
۸. پای را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آن کاملا طلایی شود.
ارسال نظر