طرز تهیه خورشت کنگر
کنگر گیاهی پر از خاصیت و خوشمزه است .خورشت کنگر یکی از غذاهای بسیار خوشمزه است که اگر میخواهید آن را تجربه کنید همین الان زمان آن است.
مواد لازم:
- کنگر .... ۲ کیلو
- گوشت خورشتی(ترجیحا گوسفندی) .... ۱ کیلو
- نعنا و جعفری .... ۵۰۰ گرم(جعفری ... ۳۵۰/ ننعنا ... ۱۵۰)
- پیاز متوسط .... ۲ عدد
- زعفران آب زده .... ۲ ق غ
- نمک و فلفل و زردچوبه
- آب لیمو یا آب نارنج .... ۳ ق غ
طرز تهیه:
۱ - پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن تفت میدهیم . سپس گوشت خورشتی را به پیاز اضافه کرده تفت میدهیم تا آب گوشت کشیده شود .کمی زردچوبه و فلفل به آن زده و به همراه ۴ لیوان آب قرار دهید تا بپزد .
۲ - کنگر را پاک کنید (دقت کنید که کنگر بسیار تیغ دارد پس مراقب باشید که دستتان آسیب نبیند ) سپس تمیز کنگر را شسته و چند بار آب آن را عوض کنید تا اگر داخل بافت آن گل و خاک است خارج شود .
۳ - کنگر ها را به اندازه دو بند انگشت خرد کرده و در روغن تفت دهید . سپس در همان روغن نعنا و جعفری خرد شده را تفت داده و کنار بگذارید .
۴ - پس از ۴۰ دقیقه که گوشت نیم پز شد کنگر و نعنا و جعفری را به خورشت اضافه کرده و نمک و آب لیمو یا نارنج به خورشت بزنید و ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار داده تا خورشت جا بیفتد یا به اصطلاح قدیمی ها تنگ آب شود .
۵ - کمی قبل از اینکه خورشت را از روی حرارت بر دارید زعفران آب زده را به به آن افزوده و خورشت شما آماده سرو است .
نکات :
۱ - در بعضی از دستورات از نعنا و جعفری در این خورشت استفاده نشده است . و فقط از کنگر استفاده کرده اند که البته با نعنا و جعفری خوشمزه تر میشود . در صورتی که از کنگر بدون نعنا و جعفری استفاده نمایید مقدار آن را اضافه نمایید .
۲ - در بعضی از دستورات از ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نیز در این خورشت استفاده می کنند .
نظر کاربران
وااای من اینو درست کردم البته بدون سبزی،واااقعااا محشره حتما درست کنین