کسادیا، اسنک به شیوه مکزیکی ها
کسادیا نوعی خوراک مکزیکی است که با نان مخصوص مکزیکی پخته میشود ولی میتوانید برای طبخ این غذای راحت و چند دقیقهای از نان لواش استفاده کنید.
مواد لازم :
مناسب برای دو نفر
- تورتیا یا نان لواش : 2 عدد
- پنیر چدار رنده شده : نصف فنجان
- سیب : چند برش نازک
نکته: کسادیا نوعی خوراک مکزیکی است که با نان مخصوص مکزیکی پخته میشود ولی میتوانید برای طبخ این غذای راحت و چند دقیقهای از نان لواش استفاده کنید.
دستور پخت:
۱. لایه یکنواختی از پنیر را روی تورتیا بمالید.
۲. برش های سیب را روی پنیر بگذارید و دوباره تورتیای دیگری روی آن بگذارید.
۳. سی ثانیه در مایکروفر قرار دهید تا پنیر آن آب شود. (برای آنکه تردتر شود، از ماهیتابه استفاده کنید و یک تا دو دقیقه هر دو طرف آن را طلایی کنید تا پنیر آن آب شود).
۴. آن را به ۶ تا ۸ تکه ببرید.
ارسال نظر