دستور آشپزی: ماهي برياني با چاشني متفاوت
۲ طرف ماهي را با سسخردل خوب بپوشانيد و ادويه بزنيد. سپس آن را درون فويل بپيچيد و آن را برياني كنيد. گوجهفرنگي و پياز را به همراه آبليمو و روغن درون يك ماهيتابه قرار دهيد و سرخ كنيد.
مواد لازم براي ۴نفر
- سس خردل: 2 قاشق غذاخوري
- ماهي سفيد و قزلآلا: 2 عدد
- ادويه: به ميزان لازم
مواد لازم براي چاشني:
- گوجهفرنگي
- خرد شده: 100 گرم
- پياز خرد شده: يك عدد
- آبليمو: نصف ليمو
- روغن زيتون: 100 ميليليتر
- پودر برگ ريحان و پيازچه: براي تزئين
روش تهيه:
1. 2 طرف ماهي را با سسخردل خوب بپوشانيد و ادويه بزنيد. سپس آن را درون فويل بپيچيد و آن را برياني كنيد.
۲. گوجهفرنگي و پياز را به همراه آبليمو و روغن درون يك ماهيتابه قرار دهيد و سرخ كنيد.
3. ماهي را حدود 5 تا 7 دقيقه در حرارت زياد بپزيد، در حدي كه پوست ماهي طلايي شود. در ضمن چاشنيها را براي حدود 2 دقيقه گرم كنيد. سپس كمي پودر برگ ريحان و پيازچه روي آن بريزيد.
۴. بعد از پخت ماهي آن را درون يك ظرف قرار دهيد و چاشنيها را دورتادور آن بريزيد.
5. ميتوانيد در كنار اين غذا، سيبزميني كه منبع نشاسته است را نيز بپزيد. يك برش ليمو كنار غذا قرار داده و باقيمانده پودر برگ ريحان و پيازچه را روي آنها بريزيد و نوش جان كنيد.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ارسال نظر