لقمه اسفناج، برای ذائقه های خاص
اسفناجهای خردشده را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل بزنید. از روی حرارت برداشته و پنیر خردشده را به آن افزوده و مخلوط کنید.
مواد لازم:
- ماست: یک پیمانه
- روغن مایع: یک پیمانه
- آرد ذرت: یک پیمانه
- سرکه : یک قاشق غذاخوری
- تخممرغ : یک عدد
- بیکینگپودر : 1/4 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل و آرد سفید : به میزان لازم
مواد لازم میانی:
- اسفناج : ۵۰۰ گرم
- پیاز : یک عدد
- پنیر سفید : ۵۰ گرم
- کره : یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل : به مقدار لازم
دستور پخت
در ابتدا پیاز را خرد کنید و با کره تفت دهید تا نرم شود.
اسفناجهای خردشده را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل بزنید. از روی حرارت برداشته و پنیر خردشده را به آن افزوده و مخلوط کنید. ( بهتراست اسفناجها را قبلا پخته باشید؛ به طوری که آب آن کامل گرفته شده باشد).
در ظرف دیگری سفیده تخممرغ، آرد ذرت، بیکینگپودر، سرکه، روغن، ماست، نمک و فلفل را بریزید و با هم مخلوط کنید. آرد سفید را تا زمانی که خمیر یکدست شود و به دست نچسبد اضافه کنید.
خمیر را کمی ورز دهید. بعد از آن به اندازه یک گردو برداشته و در کف دست باز کرده و از مایه اسفناج کمی در آن گذاشته، خمیر را جمع کنید و در سینی فر چرب شده قرار دهید.
روی آن ها زرده تخممرغ بزنید و در فری که از قبل با دمای ۲۰۰درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.
بنا به سلیقه و طبع خودتان میتوانید قارچ، سوسیس، ژامبون و ... به مواد داخل لقمه اضافه کنید.
ارسال نظر