طرز تهیه بریان به
ابتدا گوشت را به ابعاد دلخواه برش داده و بشویید و اجازه دهید كاملا خشك شود.پیاز را نگینی خرد كرده و در روغن نیمه سرخ كنید و بعد گوشت را اضافه كرده و قدری تفت دهید.
- آماده سازی: 30 دقیقه
- مدت انتظار: 2 ساعت
- مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه
مواد اولیه برای ۷ نفر:
- نمك به میزان لازم
- رب انار نصف فنجان
- كشمش ۱۵۰گرم
- به ۱كیلو
- نخود ۱۰۰گرم
- زردچوبه به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
- پیاز پیاز ۲عدد
- گوشت ۱كیلو (گوساله)
- فلفل به میزان لازم
- سیب زمینی سیب زمینی ۲عدد
طرز تهیه:
1. ابتدا گوشت را به ابعاد دلخواه برش داده و بشویید و اجازه دهید كاملا خشك شود.پیاز را نگینی خرد كرده و در روغن نیمه سرخ كنید و بعد گوشت را اضافه كرده و قدری تفت دهید تا تغییر رنگ داده و سفید شود و بعد با مقداری زردچوبه مخلوط كرده و با چند پیمانه آب بگذارید تا بپزد.
2. نخود را جداگانه با مقداری آب و نمك بپزید و بعد از پخت به گوشت اضافه کنید.
3. به را به قطعات دلخواه خرد کرده، همراه با كشمش شسته شده به مواد بیفزایید. وقتی مواد جا افتاد، رب انار، نمك و فلفل را اضافه كنید.
4. در آخر سیب زمینی های قطعه قطعه شده را هم اضافه كرده و اجازه دهید غذایتان جا بیفتد.
نكات:
۱)میتوانید به جای به، از برگه زردآلو نیز استفاده كنید. در این صورت نام این غذا، قلیه قیصی میشود.
۲)بهتر است از رب انار ترش استفاده كنید تا طعم غذایتان ملس و خوشمزه شود.
۳)اضافه كردن مقداری زعفران به این غذا آن را خوشمزه تر میكند.
۴)این غذا را با نان و یا پلو میتوانید سرو كنید.
ارسال نظر