یک فنجان خوشمزه در نان فنجانی
روغن را در تابهای کوچک روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز و گوشت ریز خردشده را اضافه کنید.
مواد لازم:
- گوشت فیله ریز خردشده : 250 گرم
- ژامبون دودی : 100 گرم
- برگ جعفری خرد شده : 1/4 پیمانه
- نان تست : 6 عدد
- گوجه فرنگی گیلاسی : 2 عدد
- تخم مرغ : یک عدد
- پیاز کوچک : یک عدد
- سس باربیکیو : 2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون : 2 قاشق چایخوری
دستور پخت:
۱. فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. ۴عدد قالب مافین یا کاسه مناسب فر با گنجایش ۱۸۰ میلیلیتر را روغن بمالید. با استفاده از وردنه، ۴ تکه نان را صاف کنید.
۲. با تکههای نان، ته و لبههای قالبها را که روغن زدهاید، بپوشانید (لبهها کاملاً پوشیده نمیشود). برای ۵ تا ۱۰ دقیقه آنها را داخل فر قرار دهید تا وقتی به آنها دست میزنید، سفت شده باشند.
۳. ۲ تکه نان باقیمانده را در غذاساز بریزید و آنها را خرد کنید. ژامبون را ریز خرد کنید. پیاز را رنده کنید.
۴. روغن را در تابهای کوچک روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز و گوشت ریز خردشده را اضافه کنید. گهگاهی آنها را هم بزنید تا گوشت بپزد.
۵. تخم مرغ را کمی بزنید. ژامبون خردشده، تخم مرغ، جعفری، سس باربیکیو، خرده نانها و مخلوط پیاز را در کاسهای بزرگ با هم ترکیب کنید.
۶. به مواد نمک و فلفل بزنید. ۱/۳ پیمانه از مخلوط را در هر یک از قالب نانها که در فر پخته بودید بریزید. گوجه گیلاسیها را دو نیم کنید.
۷. نصف گوجه را روی هر کدام از آنها گذاشته و فشار دهید. نانها را برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه داخل فر قرار هید تا مواد کاملاً پخته شوند.
ارسال نظر