طعم لذیذ پنیر با پیراشکی پنیر
پیراشکی ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند ، سپس داخل صافی بگذارید تا روغن اضافی آن خارج شود.
مواد لازم
- پنیر سفید (فتا) : 100 گرم
- جعفری خرد شده : 2 تا 3 قاشق غذاخوری
- زیره یا رازیانه : یک قاشق مرباخوری
- سفیده تخم مرغ : یک عدد
- خمیر پیتزا یا پیراشکی : یک بسته
- روغن برای سرخ کردن : به مقدار لازم
دستور پخت
خمیر پیراشکی را طبق دستور روی بسته آماده کنید.
پنیر و جعفری و اگر دوست داشته باشید زیره یا رازیانه را مخلوط کنید.
خمیر را باز کنید و به اندازه دلخواه قالب بزنید.
از مواد مخلوط شده یک قاشق مرباخوری وسط خمیر بگذارید.
دور خمیر را سفیده تخم مرغ بمالید.
یک طرف خمیر را برگردانید و لبه ها را خوب محکم کنید.
پیراشکی ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند ، سپس داخل صافی بگذارید تا روغن اضافی آن خارج شود.
ارسال نظر