پلو به روش پاکستانی
در صورت تمایل به داشتن ته دیگ، مقداری روغن ته قابلمه ریخته و از نان برای ته دیگ استفاده کنید.
- برنج : 5 پیمانه
- نخود فرنگی : 250 گرم
- فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری
- پیاز : 2 عدد
- سیر : 2 حبه
- هل : 5 عدد
- هویج : 2 عدد
- گل کلم : 100 گرم
- دارچین، زرد چوبه و نمک و روغن : به میزان لازم
طرز تهیه :
مقداری روغن را در ماهیتابه بریزید و پیازها را رنده کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
هویج را هم رنده و به پیاز در حال تفت اضافه کنید.
گل کلم را خرد و همراه نخود فرنگی به پیاز اضافه کنید و در نهایت نمک ، فلفل، زردچوبه، سیر له شده و پودر هل را به مواد بیفزایید و خوب مخلوط نمایید.
سپس برنج را آبکش کنید.
در صورت تمایل به داشتن ته دیگ، مقداری روغن ته قابلمه ریخته و از نان برای ته دیگ استفاده کنید. بعد با کفگیر مقداری برنج در قابلمه بریزید و از مواد تفت داده شده روی برنج ریخته و به همین ترتیب تمام برنج و مواد را لا به لای هم ریخته و در نهایت مقداری روغن و زرد چوبه را داغ کرده و روی برنج بریزید و آن را دم بگذارید.
بعد از ۲۵ دقیقه پلو آماده شده را در دیس بکشید و با ترشی تند از اعضای خانواده پذیرایی کنید.
ارسال نظر