یک میز غذای رویایی و شیک
چيكن ژيگوپك + سالاد اسفناج + معجون آيس تيكا
سيبزمينيها را شسته و از وسط به ۲قسمت تقسيم كرده و درون قابلمه گذاشته و كمي نمك به آن اضافه كنيد. آب جوش را درون قابلمه ريخته تا سيبزمينيها را كاور كند. يادتان باشد پوست آن را نكنيد. در قابلمه را گذاشته و بگذاريد تا ۱۲ الي ۱۴ دقيقه بجوشد.
مواد لازم مرغ با ژامبون دودي
- كره: يك قالب
- سينه مرغ: 4 سينه مرغ 180 گرمي
- ليمو: 2 عدد
- گوجهفرنگيهاي تزئيني همراه با شاخه: 300 گرم
- ژامبون دودي: 4 برگ
- رزماري: چند برگ
مواد لازم سيبزميني
- سيبزميني كوچك: ۷۰ گرم
- رزماري تازه: چند برگ
- برگ بو: ۲ عدد
- سير: ۶ حبه
مواد لازم سالاد اسفناج
- پياز: 3 عدد
- سير: 3 حبه
- آويشن: يك قاشق غذاخوري
- جوز هندي: يك عدد
- كره: يك قالب
- اسفناج: برگهاي كوچك 400 گرم
- خامه كمچرب: 100 ميليليتر
- پنير پارمزان: 25 ميليليتر
مواد لازم دسر توتفرنگي
- ليمو: يك دوم
- توتفرنگي: ۴۰۰ گرم
- يخ: يك تكه
- نعنا: چند برگ
- شكر: يك قاشق چايخوري
ادويه
- روغن زيتون: به ميزان لازم
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
يك قابلمه متوسط را روي حرارت متوسط و يك ماهيتابه بزرگ را روي حرارت كم قرار دهيد همچنين يك ماهيتابه با عمق كم را روي حرارت متوسط گاز قرار دهيد.كتري را آب كرده و گاز روشن كنيد.
چيكن ژيگوپك
زير ماهيتابه را روشن كرده و كره را در آن بغلتانيد تا آب شود. سينه مرغ را داخل ماهيتابه بگذاريد و كمي نمك همراه با فلفل به مرغ اضافه كنيد، همچنين روغن زيتون را درون ماهيتابه بريزيد و شعله گاز را زياد كنيد. بگذاريد تا ۴ الي ۵ دقيقه مرغ سرخ شود تا هر دوطرف مرغ به رنگ طلايي در بيايد. در مرحله بعد از يك ظرف نسوز براي ادامه كار استفاده كنيد. مرغها را چك كنيد هنگامي كه كاملا طلايي شده بودند آن را درون ظرف نسوز همراه با گوجههاي تزئيني كوچك قرار دهيد. روي سينههاي مرغ را همراه با ورقهاي نازك ژامبون دودي بپوشانيد. ليمو را روي كل مواد بچكانيد تا خوشطعم شود. حرارت فر را كمي كم كنيد و روغن زيتون را فراموش نكنيد. حتما ادويههاي داخل غذا را تست كنيد تا از كار خود مطمئن شويد برگهاي رزماري را در كل ظرف قرار دهيد، ليمو را ۴ قاچ كرده و در ۴ طرف ظرف قرار دهيد و بهمدت ۱۵ دقيقه اجازه بدهيد تا غذا آماده شود.
وج پوتيتو
سيبزمينيها را شسته و از وسط به ۲قسمت تقسيم كرده و درون قابلمه گذاشته و كمي نمك به آن اضافه كنيد. آب جوش را درون قابلمه ريخته تا سيبزمينيها را كاور كند. يادتان باشد پوست آن را نكنيد. در قابلمه را گذاشته و بگذاريد تا ۱۲ الي ۱۴ دقيقه بجوشد. بعد از ۱۴ دقيقه مجددا سيبزمينيها را چك كنيد تا كاملا پخته شده باشد. بايد كاملا بخارپز شود وقتي آب قابلمه كاملا تبخير شد به آن روغن زيتون و برگهاي رزماري تازه را اضافه كنيد. درون يك ماهيتابه كه از قبل آماده كردهايد برگ بوها را در كف آن چيده و سيبزميني را از قابلمه به ماهيتابه انتقال دهيد و روي آن را روغن زيتون و كمي نمك بريزيد. سيرها را پوست كنده و روي مواد داخل ماهيتابه به خوبي رنده كنيد. زير ماهيتابه را زياد كنيد و يك در كه كوچكتر از ماهيتابه است را روي سيبزمينيها فشار دهيد تا كمي له شوند.
معجزه اسفناج
پيازها را شسته و پوست بكنيد و درون يك ماهيتابه كمعمق بريزيد و روغن زيتون را همراه با آويشن به آن اضافه كنيد. سيرها را پوست كنده و رنده كنيد. مقداري آب جوش به آن اضافه و جوز هندي را درون ماهيتابه رنده كرده و يك قالب كره به آن اضافه كنيد بهمدت ۳ دقيقه آن را رها كنيد و هراز چند گاهي آنها را به هم بزنيد. برگهاي كوچك اسفناج را شسته و از هم جدا كنيد و به درون پياز بريزيد و آن را كمي هم بزنيد. زير ماهيتابه را كم كرده و خامه كمچرب را كمكم به آن اضافه كرده و در آخر پنير پارمزان را روي كل مواد رنده كنيد و هم بزنيد.
معجون آيستيكا
توت فرنگيها را از برگهاي آن جدا كرده و همراه با تكههاي يخ داخل مخلوطكن بريزيد. مقداري از برگهاي نعنا و يكدوم آب ليموي تازه را به همراه مقدار كمي آب معدني به داخل مخلوطكن اضافه كنيد و در آخر مقدار كمي شكر بريزيد و در مخلوطكن را گذاشته و همه مواد را با هم مخلوط كنيد. بعد معجون فوقالعاده توتفرنگي را تست كنيد و آن را داخل يك پارچ بريزيد و با يك قاشق چوبي هم بزنيد. نوشيدني براي سروكردن آماده است.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ارسال نظر