سویچه میگو، غذای دریایی مکزیکی
سویچه میگو یک پیش غذای خوشمزه و مغذی است سویچه میگو یک غذای دریایی مکزیکی است سویچه میگو را با چیپس میل کنید.
مـواد لازم آشپزی
- 2 لیتر آب
- 1/4 فنجان نمک
- 400 گرم میگو خام پوست کنده
- آب 2 عدد لیمو
- آب 2 عدد پرتقال
- 1 فنجان خیار پوست کنده خرد شده
- 1 فنجان کرفس خرد شده
- 1 فنجان گوجه فرنگی خرد شده
- 1 عدد آواکادو خرد شده
- 1 قاشق غذا خوری گشنیز خرد شده
- 1/4 فنجان روغن زیتون
- 1/4 قاشق چای خوری نمک
دستور پخت
برای تهیه سویچه میگو ceviche ابتدا آب و ۱/۴ فنجان نمک را در یک دیگچه بزرگ بریزید و روی حرارت بالا آب را بجوشانید. پس از جوشیدن آب میگو را اضافه کرده و حرارت را کم کنید که میگو به مدت ۳ دقیقه بپزد. سپس میگو را در آبکش ریخته تا آب آن برود و بمدت حدود ۱۰ دقیقه بگذارید تا سرد شود.
میگو پخته شده را به قطعات کوچک خرد کنید و در یک کاسه بریزید. خیار را پوست کنده و خرد کنید، آب لیمو و آب پرتقال را بگیرید، ساقه کرفس را به قطعات کوچک خرد کنید و به کاسه میگو اضافه کنید. کاسه میگو و مخلوط کرفس و خیار را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید.
آواکادو، گوجه فرنگی و گشنیز را خرد کنید و با روغن زیتون و ۱/۴ قاشق چای خوری نمک به مخلوط سویچه میگو اضافه کنید و نیم ساعت در دمای اتاق بگذارید. سویچه میگو آماده است با چیپس سرو کنید نوش جان.
ارسال نظر