این کش لقمه های لذیذ
ایرانی ها در طبخ این غذا تغییرات فراوانی داده اند و درنهایت پیتزایی که در خانه ها و رستوران های ایرانی طبخ و میل می شود، بسیار متفاوت با آن چیزی است که از خاستگاه خود به اینجا رسیده است.
پیتزا پپرونی
پپرونی یک نوع سوسیس تند ایتالیایی است و پیتزای پپرونی از معروف ترین ها و محبوب ترین ها در دنیاست. در ایران به جای این سوسیس از سوسیس های معمولی یا از کالباس سالامی استفاده می کنند. ریختن سوسیس در این پیتزا به سلیقه شما بستگی دارد.
مواد لازم: کالباس سالامی ۶ ورقه نازک، پنیر موزارلای خردشده یک فنجان و نیم، پنیر پارمزان ۵۰۰ گرم، سوسیس ۲ عدد، سیر رنده شده یک قاشق چایخوری، فلفل دلمه سبز خردشده یک عدد کوچک، سس ریحان ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه: سوسیس ها را به صورت حلقه ای برش بزنید، فلفل دلمه را خلالی خرد کنید. خمیر پیتزا را داخل قالب پیتزا پهن کنید. روی سطح خمیر را سس ریحان بمالید. سیر را روی آن پخش کنید و با پنیر موزارلا بپوشانید. کالباس ها را به طبعات بزرگ برش بزنید و روی آن بچینید و فلفل سبزها را روی آن بریزید.
سوسیس ها را نیز روی پیتزا بچینید. روی مواد به میزان دلخواه فلفل بپاشید و در پایان پنیر پارمیزان را روی تمام مواد پخش کنید. فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و پیتزا را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید. وقتی پیتزا را از فر بیرون آورید روی آن آویشن بپاشید و با سس چیلی سرو کنید.
پیتزا مخلوط
مواد لازم: پیاز یک عدد، نمک و فلفل به میزان لازم، گوجه رنگی تزئینی ۱۵۰ گرم، قارچ ۱۰۰ گرم، گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم، ژامبون ۱۰۰ گرم، سوسیس ۱۰۰ گرم، فلفل دلمه ای سبز یک عدد، سس ریحان ۲ قاشق غذاخوری، ارگانوا یک قاشق چایخوری، پنیر پارمزان ۵۰۰ گرم، روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه: پیاز را خرد کنید و به مدت چند دقیقه در روغن زیتون تفت بدهید. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت بدهید تا زمانی که آب گوشت جمع شود. بعد از چرخ شدن گوشت، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید. قارچ، گوجه فرنگی، ژامبون و سوسیس را خلالی خرد کنید. کف قالب را چرب کنید و خمیر را در کف ظرف پهن کنید. روی خمیر را کمی سس ریحان بمالید. مخلوط پیاز و گوشت، ژامبون، قارچ، سوسیس و خلال های فلفل دلمه ای را به ترتیب روی خمیر بچینید و در آخر ارگانوا را روی آن بپاشید. پنیر را روی مواد بریزید. فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و به مدت ۲۰ دقیقه پیتزا را بپزید. درنهایت روی پیتزا آویشن بپاشید و سرو کنید.
پیتزا سبزیجات
مواد لازم: روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری، بادنجان یک عدد، فلفل دلمه ای قرمز یک عدد، گوجه فرنگی ۵ عدد، سیر ۲ عدد، زیتون خرد شده ۴۰ گرم، پنیر پارمزان ۵۰۰ گرم، سس ریحان ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه: فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. بادنجان را به صورت خلال های باریک برش بنزید و در روغن مایع به مدت ۵ دقیقه تفت بدهید. فلفل دلمه ای را نیز به صورت خلالی برش بدهید. گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید. ادویه، نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید. هسته زیتون ها را جدا کنید و آنها را خرد کنید.
خمیر را در قالب پهن کنید و روی آن سس ریحان بمالید. مواد را به ترتیب روی آن بریزید و با پنیر بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید.
۱۰ افزودنی خوشمزه برای پیتزا
انتخاب پیتزا ممکن است دشوار باشد؛ زمانی که در رستوران نشسته اید و می خواهید به گارسون سفارش بدهید و این دشواری به دلیل تنوع خوشمزگی در انواع پیتزاست. از آنجایی که پیتزا غذایی جهانی است، می توانیم اطمینان داشته باشیم که هر سرآشپزی را با مواد گوناگونی امتحان کرده است. پیشنهاد ما این است که کمی شجاعت به خرج بدهید و پیتزایی متفاوت، ممتاز و خوشمزه تر از قبل درست کنید. یک غذای فوری با مواد سالم و مقوی مانند این ۱۰ ماده افزودنی مغذی که به شما پیشنهاد می دهیم.
اسفناج: کارتون ملوان زبل را که یادتان هست. آنچه در اسفناج یافت می شود بهترین منبع تغذیه و سرشار از ویتامین K است که اثر آن را به خوبی در آن کارتون دیده اید. وقتی اسفناج با پیتزا ترکیب می شود تردیدی نیست که یک وعده غذایی سرشار از مواد مفید و سالم را در اختیار دارید.
کلم بروکلی: از دسته سبزیجات و غنی از ویتامین های آ، ث و کا است. وقتی این ماده مقوی را به پیتزا اضافه می کنید یکی از خوشمزه ترینیتزاهای عمرتان را تجربه خواهید کرد.
قارچ: آنها لبریز از مانبع تغذیه ای و طعم های محبوب هستند. در یک کاسه کوچک از قارچ، ۱۵ گرم کالری و ۲/۲ گرم پروتئین یافت می شود.
مرغ بریان: مرغ ها سرشار از پروتئین هستند. اما هنگام اضافه کردن سس باید مواظب باشید چراکه آنها لبریز از کالری و چربی های اشباع شده هستند.
سیر: این ماده افزودنی، طعم خاصی به غذایتان می دهد میزان کلسترول را ثابت نگه می دارد و از گرفتگی عروق جلوگیری می کند. اصلی ترین ویژگی آن نیز پیشگیری از بیماری های قلبی - عروقی است. بنابراین با اضافه کردن آن به پیتزای خود از آن لذت ببرید.
سس گوجه فرنگی: گوجه فرنگی همواره به طعم دار شدن غذا کمک می کند. گوجه ها منبعی غنی از لیکوپن و ضدسرطان هستند. بنابراین اگر به دنبال کاهش وزن خود هستید پیتزای خود را با این سس ترکیب کنید.
پنیر کم چرب: بعضی از افراد به دلیل وجود پنیر در پیتزا از خوردن آن خودداری می کنند اما اضافه کردن پنیر کم چرب نه تنها باعث بالابردن ارزش غذایی پیتزا می شود، بلکه موجب کاهش میزان کالری ها و چربی ها در بدن نیز می شود.
آناناس: میوه ای خوشمزه و حاوی ۱۰ درصد منگنز و مقادیر فراوانی از ویتامین ث و ای و پیشنهادی خوب برای یک وعده مصرف روزانه است.
پنیر پارمزان: از آنجایی که پنیر پارمزان پروتئین فراوان و چربی کمی دارد، از پنیرهای معمولی پیتزا بهتر است. همچنین این پنیر حاوی مقادیر فراوانی کلسیم و بسیار مقوی است.
گوشت ران: سرشار از پروتئین و عاری از چربی است. می توانید از سس و ذرت خردشده به عنوان افزودنی استفاده کنید. این مواد بسیار مقوی هستند و میزان چربی در بدن را تنظیم می کنند.
باز نشر: مجله اینترنتی Bartarinha.ir
نظر کاربران
merc kheili ali bud
این که فقط دستور پخت 3نوع پیتزا بود نه 4 تا.بازم ممنون.