طعم عالی گراتین کدوحلوایی
در فصل پاییز کدوحلوایی زیاد است و همه نوع آن را میتوانید از میوهفروشیها خریداری کنید. انواع نارنجی و شیرین کدوحلوایی برای این گراتین مناسبتر هستند.
برترین ها: در فصل پاییز کدوحلوایی زیاد است و همه نوع آن را میتوانید از میوهفروشیها خریداری کنید. انواع نارنجی و شیرین کدوحلوایی برای این گراتین مناسبتر هستند. به واسطه وجود خامه، این غذا خیلی هم کمچرب نیست اما در عوض طعم عالی دارد.
تعداد: ۴ نفر
مواد لازم
• ۳ قاشق غذاخوری کره آب شده
• یک عدد پیاز بزرگ خرد شده
• یک حبه سیر رنده شده
• ۷۰۰ گرم کدوحلوایی خرد شده (بدون پوست)
• ¼ قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده
• نمک دریایی و فلفل سیاه
• نصف پیمانه خامه پرچرب
• ¾ پیمانه خردههای نان
• ¾ پیمانه پنیر سفید رنده شده
• چند عدد پیاز کوهی ریز خرد شده
طرز تهیه
۱. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. کف قالب را با کره چرب کنید و کنار بگذارید.
۲. در یک قابلمه کوچک، دو قاشق غذاخوری کره را روی حرارت ملایم آب کنید. پیاز و سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها سبک و نرم شوند. حدود ۴ دقیقه کافی است. کدو حلواییها را اضافه کنید و آنها را ۳ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. برای مزهدار شدن، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.
۳. مخلوط کدوحلوایی را درون قالب بریزید. خامه را روی سطح آن بریزید. روی خامه هم خردههای نان تست و پنیر رنده شده بپاشید. در آخر نیز یک قاشق غذاخوری کره آب شده باقیمانده را روی همه مواد بریزید.
۴. آنها را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته و سطح گراتین طلایی شود. آن را گرم سرو کنید. می توانید روی آن برای تزئین، پیاز کوهی خرد شده بریزید.
ارسال نظر