۱۵۱۵۶۷
۵۰۱۴
۵۰۱۴
پ

پودینگ زرشک با طعم ترش و شیرین

این یک نوع پودینگ قالبی است که طعم ترش و شیرین و بسیار مطبوعی دارد. ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ را با وانیل و شکر هم می‌زنیم تا پف کرده؛ کرم رنگ و کشدار شوند.

برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگ ی ایده آل:

پودینگ زرشک

مواد لازم:

  • مایه مسقطی زرشک بدون ژلاتین: نصف میزان ذکر شده
  • زرده تخم‌مرغ: چهار عدد
  • شکر: ۱۲۰ گرم
  • وانیل: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
  • خامه صبحانه: ۳۰۰ گرم
  • پودر ژلاتین: دو قاشق غذاخوری
  • آب سرد: ۸۰ میلی‌لیتر
  • شیر : ۲۵۰ میلی‌لیتر
  • رنگ خوراکی در صورت تمایل

روش تهیه:

1. این یک نوع پودینگ قالبی است که طعم ترش و شیرین و بسیار مطبوعی دارد. ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ را با وانیل و شکر هم می‌زنیم تا پف کرده؛ کرم رنگ و کشدار شوند. شیر را به آن اضافه کرده سپس مسقطی را طبق دستور ذکر شده می‌پزیم و فقط ژلاتین آن را حذف می‌کنیم.

2. در اواخر پخت مایه تخم‌مرغ را داخل آن می‌ریزیم و همه مواد را آنقدر هم می‌زنیم تا مایه یکدست و کمی غلیظ شود پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و ذوب می‌کنیم. خامه را داخل ظرفی گود ریخته و با همزن دستی کمی هم می‌زنیم تا بافت آن شل شود.

3. ژلاتین را با خامه مخلوط کرده، از صافی رد می‌کنیم و داخل کرم می‌ریزیم. حالا کرم آماده شده را داخل قالب موردنظر که از قبل چرب کرده‌ایم، می‌ریزیم و به مدت 6 ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد. سپس داخل ظرف مورد نظر برگردانده و با پسته تزیین می‌کنیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

می‌خواید یکبار برای همیشه از «بی‌پولی» خلاص شید؟ این وبینار رایگان برای شماست 👇

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج