پودینگ زرشک با طعم ترش و شیرین
این یک نوع پودینگ قالبی است که طعم ترش و شیرین و بسیار مطبوعی دارد. ابتدا زردههای تخممرغ را با وانیل و شکر هم میزنیم تا پف کرده؛ کرم رنگ و کشدار شوند.
مجله زندگ ی ایده آل:
مواد لازم:
- مایه مسقطی زرشک بدون ژلاتین: نصف میزان ذکر شده
- زرده تخممرغ: چهار عدد
- شکر: ۱۲۰ گرم
- وانیل: یکدوم قاشق چایخوری
- خامه صبحانه: ۳۰۰ گرم
- پودر ژلاتین: دو قاشق غذاخوری
- آب سرد: ۸۰ میلیلیتر
- شیر : ۲۵۰ میلیلیتر
- رنگ خوراکی در صورت تمایل
روش تهیه:
1. این یک نوع پودینگ قالبی است که طعم ترش و شیرین و بسیار مطبوعی دارد. ابتدا زردههای تخممرغ را با وانیل و شکر هم میزنیم تا پف کرده؛ کرم رنگ و کشدار شوند. شیر را به آن اضافه کرده سپس مسقطی را طبق دستور ذکر شده میپزیم و فقط ژلاتین آن را حذف میکنیم.
2. در اواخر پخت مایه تخممرغ را داخل آن میریزیم و همه مواد را آنقدر هم میزنیم تا مایه یکدست و کمی غلیظ شود پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و ذوب میکنیم. خامه را داخل ظرفی گود ریخته و با همزن دستی کمی هم میزنیم تا بافت آن شل شود.
3. ژلاتین را با خامه مخلوط کرده، از صافی رد میکنیم و داخل کرم میریزیم. حالا کرم آماده شده را داخل قالب موردنظر که از قبل چرب کردهایم، میریزیم و به مدت 6 ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد. سپس داخل ظرف مورد نظر برگردانده و با پسته تزیین میکنیم.
ارسال نظر