مینی کیک سیبزمینی با خمیر هزارلا
خمیر هزارلا را روی سطح آردپاشی شده به قطر سه میلیمتر باز میکنیم و با کاتر گرد لبه کنگرهدار (قطر ۵ تا ۶ سانتیمتر) برش میزنیم. روی خمیرها را با چنگال حفره ایجاد کرده و با مخلوط زرده تخممرغ و زعفران زرین میکنیم.
مجله زندگ ی ایده آل:
مواد لازم:
- خمیر هزارلا: یک کیلوگرم
- سیبزمینی: ۵۰۰ گرم
- پنیر لبنه: ۳۵۰ گرم
- کره: ۵۰ گرم
- نمک و فلفل سفید: به میزان لازم
- زرده تخممرغ، زعفران و کنجد: برای زرین کردن خمیر
- زیتون حلقهای: ۲۰۰ گرم
- دانه ذرت: ۱۰۰ گرم
- سس خردل: به میزان لازم
روش تهیه:
1. خمیر هزارلا را روی سطح آردپاشی شده به قطر سه میلیمتر باز میکنیم و با کاتر گرد لبه کنگرهدار (قطر 5 تا 6 سانتیمتر) برش میزنیم. روی خمیرها را با چنگال حفره ایجاد کرده و با مخلوط زرده تخممرغ و زعفران زرین میکنیم.
2. درصورت دلخواه روی نانها کنجد پاشیده و سینی را به مدت حدودا 40 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردهایم، قرار میدهیم تا نانها بپزند. رنگ طلایی روی آنها بهترین نشانه پخت است.
3. سیبزمینیها را پخته و رنده میکنیم و کمی میکوبیم تا کاملا نرم و یکدست شوند. پنیر، کره و سیبزمینیها را با همزن برقی مخلوط کرده و با نمک و فلفل آن را طعمدار میکنیم. مقدار کمی از مواد را با زیتون، ذرت و خردل مخلوط کرده، نانها را از وسط باز میکنیم و یک قاشق چایخوری از مواد را داخل نانها میگذاریم.
4. بقیه مایه سیبزمینی را داخل کیسه قیف میریزیم و با ماسوره شکوفه یا ماسوره گل رز روی مواد را شکل داده و لایه رویه نان را کنار آن میگذاریم.
ارسال نظر