دستور تهیه پودینگ گوشت
ابتدا سیر و پیاز را رنده کرده و شوید و فلفلدلمهای را هم ریز خرد میکنیم. در کاسهای بزرگ تمامی مواد بهجز تخممرغها را با هم مخلوط کرده و چنگ میزنیم سپس زردههای تخممرغ را داخل مایه میریزیم و ورز میدهیم تا مخلوط شوند.

مجله زندگ ی ایده آل:
- گوشت چرخ کرده:400 گرم
- تخممرغ: چهار عدد
- سیر: دو حبه
- پیاز: یک عدد بزرگ
- خلال پسته: 30 گرم
- آرد سوخاری: 100 گرم
- شوید: 50 گرم
- کره نرم شده: 50 گرم
- فلفل دلمهای:100 گرم
- شیر:100 میلیلیتر
- پیاز سرخ شده: دو قاشق غذاخوری
- آویشن، کاری، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و بیکینگپودر از هرکدام: یک قاشق چای خوری
روش تهیه:
۱. ابتدا سیر و پیاز را رنده کرده و شوید و فلفلدلمهای را هم ریز خرد میکنیم. در کاسهای بزرگ تمامی مواد بهجز تخممرغها را با هم مخلوط کرده و چنگ میزنیم سپس زردههای تخممرغ را داخل مایه میریزیم و ورز میدهیم تا مخلوط شوند.
۲. سفیدههای تخممرغ را در کاسهای دیگر با همزن برقی خوب هم میزنیم تا کاملا پف کرده و فومی شکل شوند. در این مرحله سفیدهها را داخل مایه گوشت ریخته و با لیسک بهصورت دورانی هم میزنیم تا مایه یکدست شود.
۳. قالب موردنظر را که بهتر است قالب لوف باشد چرب میکنیم و مواد را داخل آن میریزیم. قالب را داخل ظرفی که نیمی از آن را با آب جوش پر کردهایم، میگذاریم و به مدت یک ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردهایم، میپزیم.
۴. پودینگ را داخل ظرف موردنظر برگردانده و با سس سالسا سرو میکنیم. ممکن است بخواهیم اطراف پودینگ را با مینیکیک سیبزمینی تزیین کنیم. در این صورت به تعداد لازم کیک سیبزمینی تهیه کرده و دور تا دور سینی میچینیم.
ارسال نظر