۱۵۰۲۷۴
۵۲۷۸
۵۲۷۸
پ

خوردنی های نارنجی هیجان انگیز

ابتدا کدوحلوایی‌ها را با شکر و مقدار کمی کره روی حرارت می‌گذاریم تا آرام سرخ و پخته شوند، کدوها را له کرده با مربای هویج و هل مخلوط می‌کنیم، ژله را با آب‌جوش حل کرده و با مواد مخلوط می‌کنیم.

خوردنی های نارنجی هیجان انگیز
مجله زندگی ایده آل:

كرم پرتقال و کدوحلوایی

خوردنی های نارنجی هیجان انگیز

مواد لازم

  • کدوحلوایی: ۵۰۰ گرم
  • خامه صبحانه: ۳۰۰ گرم
  • شكر: ۵۰ گرم
  • ژله پرتقال: یک بسته
  • هل: يك قاشق چاي‌خوري
  • آب جوش: ۲۵۰ ميلي‌ليتر
  • پوست پرتقال رنده‌شده در صورت تمایل: یک قاشق غذاخوری
  • مربای هویج: ۳۰۰ گرم
  • پودر ژلاتین: یک‌و‌نیم قاشق غذاخوری
  • آب سرد: ۶۰ میلی‌لیتر
  • بیسکویت کرم‌دار پرتقالی: ۳۰۰ گرم

روش تهيه:

1. ابتدا کدوحلوایی‌ها را با شکر و مقدار کمی کره روی حرارت می‌گذاریم تا آرام سرخ و پخته شوند، کدوها را له کرده با مربای هویج و هل مخلوط می‌کنیم، ژله را با آب‌جوش حل کرده و با مواد مخلوط می‌کنیم.

2. اگر مواد خیلی غلیظ بود می‌توانیم کمی آب گرم به آن اضافه کنیم. قالب موردنظر را چرب کرده مواد را داخل قالب می‌ریزیم و یک ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا ببندد. در این مرحله اگر بخواهیم دسر همانند تصویر سه لایه داشته باشد، یک واحد از دستور کرم پرتقال که در صفحات همین شماره ذکر شده است، آماده کرده، وقتی لایه اول بست روی آن می‌ریزیم و داخل یخچال می‌گذاریم.

3. برای تهیه لایه بیسکویتی ابتدا پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخارآب می‌گذاریم تا حل شوند. بیسکویت‌ها را پودر کرده، با ژلاتین، خامه و پوست پرتقال رنده‌شده مخلوط می‌کنیم و روی لایه بسته شده دسر می‌ریزیم. ممکن است بخواهیم مواد را کمی شیرین‌تر کنیم در این صورت می‌توانیم دو قاشق غذاخوری پودرشکر به آن اضافه کنیم. درنهایت دسر را پس از شش ساعت که در یخچال بود در داخل ظرف مورد نظر برگردانده و با مربای کدوحلوایی تزئین می‌کنیم.

سالاد هویج

خوردنی های نارنجی هیجان انگیز

مواد لازم

  • هویج پخته شده: ۵۰۰ گرم
  • سیب‌زمینی پخته شده: ۳۰۰گرم
  • ساقه پیازچه ریز شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه‌ای ریز شده: ۳ قاشق غذاخوری
  • ساقه کرفس ریز شده: ۲ شاخه
  • سس مایونز، خردل و سس فرانسوی: از هر کدام یک‌سوم لیوان
  • سرکه و لیموترش: به میزان لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • شوید خرد شده در صورت تمایل: نصف لیوان

روش تهيه:

1. ابتدا هویج‌های پخته‌شده و سیب‌زمینی‌ها را ریز خرد کرده، سس‌ها، سرکه یا لیمو، فلفل دلمه‌ای، شوید، نمک و فلفل را باهم مخلوط کرده و سپس سیب‌زمینی، هویج و و کرفس را با سس حاصل مخلوط می‌کنیم و همه مواد را خوب هم می‌زنیم، وقتی کاملا مخلوط شدند در ظرفی در بسته به مدت دو ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا مزه مواد به خورد یکدیگر بروند.

2. هنگام سرو ساقه‌های پیازچه را نیز مخلوط کرده و در ظرف مورد نظر می‌ریزیم. برای عکس سالاد را در دیس به شکل هویج فرم داده‌ام و روی آن را با حلقه‌هایی از هویج پخته شده و برگ‌های کرفس تزئین کرده‌ام.

سوپ هویج و تره

خوردنی های نارنجی هیجان انگیز

مواد لازم

  • خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
  • سينه مرغ: ۲۰۰ گرم
  • پياز: يک عدد
  • تره: یک دسته کوچک
  • نمک: به ميزان دلخواه
  • شير: يک ليوان
  • آب: سه ليوان
  • برنج: ۱۵۰ گرم
  • هویج پخته: ۴۰۰ گرم

روش تهيه:

1. ابتدا مرغ را ريز خرد کرده و با پياز که آن را به چند قسمت تقسيم کرده‌ايم داخل قابلمه ريخته و با کمي روغن زيتون تفت مي‌دهيم. به مرغ نمک و کمي زعفران اضافه مي‌کنيم و آب و برنج را داخل قابلمه ريخته و اجازه مي‌دهيم تا کاملا بپزند.

2. در اواخر پخت مثلا نيم ساعت بعد، هویج را اضافه کرده و اجازه مي‌دهيم تمام مواد با هم بجوشند. وقتي تمام مواد با هم مخلوط شدند و پختند آنها را میکس می‌کنیم و تره ریزشده و شير را به آن اضافه کرده و 15دقیقه با حرارت ملایم می‌جوشانیم.

3. درنهایت خامه را به سوپ اضافه کرده و وقتی گرم شد سوپ را از روي حرارت برداشته و سرو مي‌کنيم. اين سوپ با آب ليموترش تازه سرو مي‌شود.

پاپ‌کیک وانیلی

خوردنی های نارنجی هیجان انگیز

مواد لازم

  • آرد: ۱۵۰ گرم
  • کره: ۹۰ گرم
  • شکر سفید:۹۰گرم
  • تخم‌مرغ:۲عدد
  • پنیرخامه‌ای:۶۰ گرم
  • بادام خرد شده: ۵۰ گرم
  • پودر بیسکویت: ۵۰ گرم
  • آب گرم: ۱۲۵ میلی‌لیتر (نصف لیوان)
  • بیکینگ‌پودر: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
  • وانیل: یک‌دوم قاشق چای‌خوری

روش تهيه:

1. ابتدا شکر، کره و پنیر خامه‌ای را با یکدیگر مخلوط و داخل کاسه همزن می‌ریزیم و آنقدر هم می‌زنیم تا یکدست شده و کمی پف کنند. وانیل و سپس تخم‌مرغ‌ها را با 15 ثانیه فاصله اضافه کرده و هم می‌زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شوند.

2. کلا این کیک احتیاجی به هم زدن زیاد ندارد. در مرحله بعدی آرد را با بیکینگ پودر و پودر بیسکویت و بادام مخلوط کرده و نیمی از این مخلوط را به مواد اضافه می‌کنیم سپس نسکافه را در آب گرم حل کرده داخل مایه می‌ریزیم و بقیه آرد را نیز داخل مایه کیک ریخته و همه مواد را 2 دقیقه با درجه کند همزن هم می‌زنیم تا یکدست شود.

3. این مایه را در قالب مخصوص پاپ‌کیک ریخته و40 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم می‌پزیم. روی پاپ‌کیک‌ها را می‌توانیم با شکلات و انواع مغزهای مورد نظر یا ترافل و شکرهای رنگی تزیین کنیم. برای این کار از قالب فلزی پاتیسه استفاده کرده ام که می توانید از فروشگاه های معتبر لوازم قنادی آن را تهیه کنید.

کرم ژله هویج پرتقال

خوردنی های نارنجی هیجان انگیز

مواد لازم

  • زرده تخم‌مرغ: پنج عدد
  • شیر: ۲۵۰ میلی‌لیتر
  • آب پرتقال: ۳۰۰ ميلي‌ليتر
  • خامه صبحانه: ۳۰۰ گرم
  • شكر: ۵۰ گرم
  • ژله پرتقال: دو بسته
  • وانيل: يك‌دوم قاشق چاي‌خوري
  • آب جوش: ۲۵۰ ميلي‌ليتر
  • رنده پوست پرتقال در صورت تمایل: یک قاشق غذاخوری
  • مواد برای تهیه ژله:
  • مربای هویج: ۳۰۰ گرم
  • پودر ژلاتین: یک‌و‌نیم قاشق غذاخوری
  • آب سرد: ۶۰ میلی‌لیتر

روش تهيه:

1. ابتدا زرده‌هاي تخم‌مرغ را با 50 گرم شكر، شير و رنده پوست پرتقال مخلوط مي‌كنيم و روي حرارت مي‌گذاريم تا مايه به جوش آيد. (ممکن است بخواهیم دو برش بزرگ از پوست پرتقال را در مایه انداخته و پس از اتمام کار خارج کنیم).

2. خامه را داخل كاسه‌اي گود ريخته، كرم حاصل را از صافي رد مي‌كنيم و آرام‌آرام روي آن مي‌ريزيم. هنگام اضافه كردن كرم روي خامه مدام با همزن دستي هم مي‌زنيم تا خامه گلوله نشود. كرم حاصل را كنار مي‌گذاريم تا سرد شود. ژله‌ها را با آب جوش حل کرده و در کرم آماده شده می‌ریزیم.

3. از صافي رد كرده و كنار مي‌گذاريم. پودر ژلاتين را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آب ذوب کرده و با مربا مخلوط می‌کنیم. هم می‌توانیم ژله و کرم را در یک قالب و به صورت دو لایه آماده کنیم و هم می‌توانیم داخل دو قالب مجزا بریزیم و بعد از برگرداندن روی هم قرار دهیم؛ در هر صورت ژله و کرم را شش ساعت در یخچال می‌گذاریم تا ببندند.

پاستاميگو با كاري

خوردنی های نارنجی هیجان انگیز

مواد لازم :

  • ميگوي ريز پلويي: ۵۰۰ گرم
  • پاستا يا اسپاگتي: يك بسته
  • پودركاري: يك قاشق غذاخوري
  • هویج پخته شده: ۳۰۰ گرم
  • ذرت پخته شده: يك ليوان
  • روغن زيتون: به ميزان لازم
  • پياز متوسط: يك عدد
  • فلفل دلمه‌اي متوسط: يك عدد
  • زردچوبه: ۲ قاشق چاي‌خوري
  • خردل: ۳ قاشق غذاخوری

روش تهيه:

1. ابتدا پياز و فلفل دلمه‌اي را به شكل خلالی خرد كرده با روغن زيتون داخل تابه مي‌ريزيم و شروع به تفت دادن آنها مي‌كنيم. زردچوبه و ميگوها را نيز به مواد اضافه كرده و همه را با هم خوب سرخ مي‌كنيم و به مواد به ميزان دلخواه نمك و فلفل اضافه مي‌كنيم.

2. وقتي ميگوها سرخ و پخته شدند، هویج و ذرت را به آن اضافه كرده و در حد گرم شدن مخلوط مي‌كنيم و مواد را از روي حرارت برمي‌داريم.

3. كنار بشقاب مقداري از پاستا كه آن را پخته و به روغن زيتون آغشته كرده‌ايم قرار داده و از خوراك ميگو به ميزان كافي كنار پاستا مي‌گذاريم و آن را سرو مي‌كنيم. برای این کار از قالب سیلیکنی پاونی استفاده کرده ام که می توانید به راحتی از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج