با کدو برگر، برگری متفاوت را امتحان کنید
کدوها را رنده و آب آن را بگیرید. آرد سوخاری را هم اضافه و آرد سفید را تا جایی بریزید که کمی قوام یابد و با دست کمی ورز دهید.
وعده غذایی: شام عصرانه
زمان پخت : 45 دقیقه
نوع غذا: لقمه ها
مناسب برای 2 نفر
مواد لازم
برنج پختهشده : دو قاشق غذاخوری
تخممرغ و کدو : از هر کدام دو عدد
جعفری و شوید خردشده : از هر کدام یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
آرد سوخاری : سه قاشق سوپخوری
آرد سفید و نان گرد : به میزان لازم
گوجهفرنگی کاهو، سس گوجهفرنگی : به میزان لازم
دستور پخت
-کدوها را رنده و آب آن را بگیرید.
-شوید، جعفری، برنج، تخممرغ، نمک و فلفل را به کدو اضافه و هم بزنید.
-آرد سوخاری را هم اضافه و آرد سفید را تا جایی بریزید که کمی قوام یابد و با دست کمی ورز دهید.
-به اندازه نان گرد کنید و در روغن سرخ کنید.
-به نان سس گوجهفرنگی بزنید و یک ورق از کدو و به ترتیب گوجهفرنگی و کاهو بگذارید.
ارسال نظر