پیتزا با طعم انبه؛ تجربه ای متفاوت
آب را به همراه سه قاشق غذاخوری روغنزیتون درون مواد بریزید . آنها را با هم خوب مخلوط و روی سطح آن آرد بپاشید؛ سپس ورز دهید تا نرم و یکدست شود.
- وعده غذایی: شام
- زمان پخت : 105 دقیقه
- نوع غذا: پیتزا و ساندویچ
- مناسب برای 6 نفر
مواد لازم
آرد سفید : دو پیمانه
مایه خمیر سریع : ۱۰ گرم
آب ولرم : ۲/۳ پیمانه
روغنزیتون : چهار قاشق غذاخوری
انبه : یک عدد
کالباس دودی ورقه شده : ۱۵۰ گرم
پنیر پیتزا مکعبی خرد شده : ۱۵۰ گرم
گوجهفرنگی چری زرد نصف شده : ۱۲عدد
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
دستور پخت
-آرد و مایه را به همراه کمی نمک در ظرف بزرگی بریزید و وسط آن را گود کنید.
-آب را به همراه سه قاشق غذاخوری روغنزیتون درون مواد بریزید . آنها را با هم خوب مخلوط و روی سطح آن آرد بپاشید؛ سپس ورز دهید تا نرم و یکدست شود.
-خمیری که آماده کردهاید را درون ظرف برگردانید و روی آن را با پارچه نمدار یا پلاستیک چرب شده بپوشانید .
-صبر کنید خمیر ۳۰ دقیقه در جای گرم بماند و اندازه آن دوبرابر شود.
-خمیر را به شش قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به صورت گلوله درآورید.
-هر گلوله را با کمک انگشتان به صورت یک دایره به قطر ۱۵ سانتیمتر پهن کنید به طوری که لبههای آن کمی ضخیمتر باشد.
-انبه را پوست بکنید و هسته آن را درآورید . سپس آن را به صورت مکعبی خرد کنید.
-انبه خرد شده را به همراه کالباس روی خمیرها بچینید و روی آن ها پنیر خرد شده و گوجهفرنگی چری قرار دهید.
-نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
-باقیمانده روغن را روی مینیپیتزاها بپاشید و آن ها را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید.
ارسال نظر