با لوبیا این غذاها را بپزید
برای تهیه این خوراک، پیاز را ریز کنید و با دو قاشق روغنمایع تفت دهید. بعد هم گوجهفرنگیها را پوست بکنید و خرد کنید و همراه با پیازها تفت بدهید. لوبیایی که پختهاید را از آب خارج کرده و به مواد اضافه کنید.
مجله سیب سبز:
چی لازم دارم؟
- لوبیا چیتی:۷۵۰ گرم
- قارچ:۳۰۰ گرم
- آب گوشت: دو پیمانه
- پیاز: ۴ عدد
- گوجهفرنگی: دو عدد
- فلفل سبز دلمهای: یک عدد
- روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
- روغن مایع: دو قاشق غذاخوری
- رب گوجهفرنگی: چهار قاشق غذاخوری
- نمک: کمی
- فلفل: کمی
چطور بپزم؟
1. برای تهیه این خوراک، پیاز را ریز کنید و با دو قاشق روغنمایع تفت دهید. بعد هم گوجهفرنگیها را پوست بکنید و خرد کنید و همراه با پیازها تفت بدهید. لوبیایی که پختهاید را از آب خارج کرده و به مواد اضافه کنید. لوبیای شناور در سس شما با نمک و فلفل باید باز هم بپزد و جا بیفتد.
2. در تابهای جداگانه قارچ و فلفل دلمهای ریز شده را نیمپز کنید و بعد به مواد اضافه کنید. وقتی سس لوبیایتان حسابی غلیظ شد زیر آن را خاموش کرده و به موادتان روغنزیتون اضافه کنید. اگر دوست داشتید، میتوانید علاوه بر آب گوشت، گوشت چرخکرده را هم سرخ کنید و بهعنوان تزیین روی خوراکتان بریزید.
فوت کوزهگری
اگر دنبال یک غذای آماده میگردید که حداقل یکبار در هفته شما را از آشپزیهای وقتگیر خلاص کند، این خوراک میتواند کار شما را راه بیندازد. کافی است لوبیاچیتی خیس شدهای که آبش رفته باشد را در بستههای کوچک در فریزر داشته باشید. لوبیا چیتی خیس شده هم نفاخ نیست و هم زودتر میپزد.
سالاد لوبیا چشم بلبلی
چی لازم دارم؟
- لوبیا چشمبلبلی: نصف لیوان
- گوجهفرنگی: یک عدد
- ذرت کنسروی: چهار قاشق غذاخوری
- جعفری و گشنیز تازه خرد شده: دو قاشق غذاخوری
- پیاز: یک عدد متوسط
- آبلیمو: کمی
- نمک و فلفل: کمی
چطور بپزم؟
1. قانون را فراموش نکنید و لوبیا را از یک شب قبل خیس کنید. آب لوبیای خیس شده را خالی کنید و با آب تازه روی شعله آرام بگذارید تا بپزد.
2. بعد از یک ساعت نمک را اضافه کنید و وقتی لوبیا پخت در آبکش بریزید تا خنک شود. مواد دیگر را خرد کرده و با لوبیا و ذرت مخلوط کنید. حالا وقت اضافه کردن فلفل، سرکه و آبلیمو است و بعد هم مخلوطتان را باید یکی، دو ساعت در یخچال بگذارید تا سرد و خوشمزه شود و خودش را بگیرد. این سالاد را دلیلی ندارد در کنار یک غذای مفصل میل کنید. هرچند که یک سالاد رژیمی درست کردهاید، اما سالاد لوبیای شما خودش یک غذای کامل بهحساب میآید که هم سبزیجات تازه دارد، هم کربوهیدرات و پروتئین.
فوت کوزهگری
یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک یا سرکه سفید را هم به سالادتان اضافه کنید تا نبود سس را جبران و طعمش را ایدهآلتر کند.
کوکوی لوبیاسبز
چی لازم دارم؟
- لوبیا سبز: نیم کیلو
- هویج: متوسط: دو عدد
- پیاز متوسط: یک عدد
- سیبزمینی: متوسط سه عدد
- زرشک: نصف پیمانه
- تخممرغ: پنج عدد
- نمک، فلفل قرمز و سیاه: کمی
- زعفران: کمی
چطور بپزم؟
1. لوبیاها را خیلی ریز حلقهحلقه کنید و در قابلمهای بپزید. هویجها را هم به ریزی لوبیاها خرد کنید یا با کمک بخارپز یا در قابلمه بپزید. سیب زمینیها را نگینی خرد کنید و پس از سرخ شدن کنار بگذارید. پیازها را هم خلالی خرد و طلایی کنید. مواد پخته شده و سرخ شده را روی هم بریزید و نمک و فلفل را هم به آنها اضافه کنید. زعفران دمکرده را همراه با زرشک شسته شده به مخلوط اضافه کنید. تخممرغها را در کاسه دیگری بشکنید و حسابی هم بزنید (مانند درست کردن کیک). بعد مخلوط موادتان را روی تخممرغها بریزید و هم بزنید و در تابه بریزید تا سرخ شود. مثل هر کوکوی دیگری، دو طرف کوکوی شما باید سرخ شود.
فوت کوزهگری
میتوانید به این کوکو گوشت چرخکرده هم اضافه کنید تا غذای غنیتری شود.
لوبیای گوجهای
چی لازم دارم؟
- لوبیا سبز: نیم کیلو
- سیر: سه حبه
- فلفل قرمز: کمی
- سیب زمینی: دو عدد
- گوجهفرنگی: سه عدد
- جعفری و گشنیز: کمی
- روغنزیتون: دو قاشق غذاخوری
- نمک و شکر: کمی
چطور بپزم؟
- لوبیاها را سالم در آب جوش بریزید و صبر کنید تا خوب بپزند و بعد آنها را آبکش کنید. در ظرفی دیگر سیر، فلفل کبابی خرد شده یا پودر فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید. یک قاشق روغنزیتون به آن اضافه کنید و مواد را تفت بدهید. گوجهفرنگی را رنده یا خرد کرده و به مخلوط سیر و فلفل اضافه کنید. پس ازتفت دادن سیبزمینی ها و لوبیای پخته شده و اضافه کردن شان به غذا صبر کنید تا کمی که آب خوراکتان کم شده و جعفری، گشنیز، نمک و شکر را هم به مخلوط اضافه کرده و بگذارید جا بیفتد.
فوت کوزهگری
برای تهیه این غذا لوبیاهای تازه و نازک را انتخاب کنید تا خوراک شما خوشمزهتر شود. اگر میخواهید آن را به عنوان یک غذای کامل میل کنید، بد نیست گوشت چرخ کرده را هم سرخ کنید و به خوراک اضافه کنید.
پاستا با خوراک لوبیاچیتی
چی لازم دارم؟
- پاستا فرمدار کوچک: ۵۰ گرم
- خوراک لوبیا (بهدستور صفحه قبل توجه کنید)
- هویج: سه عدد
- ساقه کرفس: دو عدد ترد
- گوجهفرنگی: چهار عدد
- آب مرغ: یک لیوان
- آب: یک لیتر
- جعفری خرد شده: دو قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه و ادویه: کمی
چطور بپزم؟
خوراک لوبیا را که یاد گرفتید، همان را بدون آب گوشت درست کنید. این پاستای خوشمزه را میتوانید به جای گوشت یا مرغ با همان خوراک میل کنید. سبزیجات را نگینی و ریز خرد کنید. گوجهفرنگی را هم رنده کرده و به شکل پوره کنار بگذارید. حالا در یک قابلمه گود، پیاز، هویج، کرفس و ترهفرنگی را با کمی روغنمایع گیاهی تفت دهید و بعد خوراک لوبیایتان را به این مواد اضافه کنید. بعد هم آب مرغ را به مواد اضافه کنید و همراه با یک لیتر آب بگذارید بجوشند. وقتی سس جا افتاد، جعفری خرد شده را به آن اضافه کرده و کمی بعد زیر گاز را خاموش کنید.
هر فرم پاستایی که دوست دارید را آبکش کنید و روی آن سس لوبیا را به همراه پنیر پارمزان رنده شده و کمی روغنزیتون بریزید.
فوت کوزهگری
به جای آب مرغ میتوانید از گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید.
خورش کرفس با لوبیا چشمبلبلی
چی لازم دارم؟
- ساقه کرفس: پنج پیمانه
- روغن کنجد: کمی
- لوبیا چشم بلبلی: یک دوم پیمانه
- پیاز خرد شده: یک عدد بزرگ
- نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل و ادویه خورشی: کمی
- برگ کرفس جوان: کمی
- آب لیموترش تازه: کمی
چطور بپزم؟
لوبیا را از قبل خیس کنید و چند دقیقه بجوشانید. برگ کرفس خرد شده را با مقداری روغن کنجد تفت دهید، پس از آن ساقه کرفس را به آنها اضافه کنید و مدتی حرارت دهید. حالا باید پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه و ادویه تفت دهید و بعد هم سبزیهای تفت داده شده را همراه لوبیا، نمک، فلفل، زنجبیل و مقداری آب گرم به بقیه مواد اضافه کنید. مخلوط آماده شده را روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و جا بیفتد.
فوت کوزهگری
اگر میترسید طبع سرد کرفس کار دستتان دهد، چهار پیمانه نعناع و جعفری خرد شده را همان اول کار به برگ کرفس اضافه کنید تا هم خورشتان خوشعطرتر شود و بهتر جا بیفتد و هم شما را بیحال نکند.
نظر کاربران
تو مواد لازم جهت سالاد لوبیا چشم بلبلی فلفل دلمه ای را جا انداخت اید لطفا اصلاح بفرمایید