دستور آشپزی: چيكن موتزارلا
گوجهها را يكبه يك از وسط ۲ نيم كنيد و در روغن تفت بدهيد. در اين مرحله ريحان و نعنا را اضافه كنيد و كمي بعد نمك، فلفل و سركه بالزاميك را هم به آن بيفزاييد. حالا سس شما آماده است و فقط كافي است آن را روي سينه مرغ بريزد.
مواد لازم :
- سينه مرغ يك عدد
- روغن: به مقدار لازم (براي تفت دادن)
- نمك و فلفل: به مقدار لازم
- گوجه فرنگي گيلاسي: 100 گرم
- نعنا ساطوري شده: يك قاشق غذاخوري (براي ساطوري كردن نعنا دقت كنيد كه برگها فقط بايد ريز شوند بدون اينكه سياه شوند)
- ريحان ساطوري شده: يك قاشق غذاخوري
- سركه بالزاميك: يك قاشق غذاخوري
- پنير موتزارلا: 3 تكه
- پنير پارمزان: به مقدار لازم
- برگ كاهو براي تزئين
- پوره سيبزميني
دستور پخت
سينه مرغ را از وسط باز كنيد اما دقت كنيد كه نبايد 2 تكه شود.
(در اين حالت سينه مرغ درست مثل يك پروانه از وسط باز ميشود) حالا بايد نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد و سينه مرغ پروانهاي را در روغن تفت دهيد در حدي كه يك لايه روي آن پخته شود و رنگ بگيرد. حالا بايد سراغ گوجهفرنگيهاي گيلاسي برويد.
گوجهها را يكبه يك از وسط 2 نيم كنيد و در روغن تفت بدهيد. در اين مرحله ريحان و نعنا را اضافه كنيد و كمي بعد نمك، فلفل و سركه بالزاميك را هم به آن بيفزاييد. حالا سس شما آماده است و فقط كافي است آن را روي سينه مرغ بريزد. بعد از ريختن اين سس روي سينه مرغ، 3 تكه پنير موتزارلا را روي گوجههاي گيلاسي بگذاريد و پنير پارمژان را به آن اضافه كنيد. حالا همه چيز آماده است فقط مرغ شما بايد داخل فر قرار بگيرد تا مغز پخت شود و با سس مخصوصي كه براي آن تهيه كردهايد طعم بگيرد. البته دقت كنيد كه 5 تا 6 دقيقه زمان آن هم با حرارت كم كافي است در حدي كه پنير موتزارلاي آن آب شود. حالا نوبت تزئين ميرسد؛ كاهويي كه براي اين مرحله درنظر گرفته بوديد در مقدار كمي كره با نمك و فلفل تفت دهيد. كاهوي طعمدار شده را روي بشقاب بگذاريد و مرغ را روي آن قرار دهيد. غذاي شما آماده سرو است؛ البته به شرط اينكه پوره سيبزميني را فراموش نكنيد!
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ارسال نظر