۱۴۸۱۱۴
۳ نظر
۵۰۲۱
۳ نظر
۵۰۲۱
پ

در خانه کالباس درست کنید

پوست، چربی و استخوان مرغ را بگیرید و گوشت آن را با چرخ گوشت دو بار چرخ کنید. مغز نان ساندویچی را خیس و با نمک، ادویه و سیر رنده شده ریز، به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

آشپز آنلاین:

  • وعده غذایی: شام
  • زمان پخت : ۱۵۰ دقیقه
  • نوع غذا: پیتزا و ساندویچ
  • زمان آماده سازی مواد: ۰دقیقه

در خانه کالباس درست کنید

مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر

  • مرغ درشت : یک عدد
  • مغز نان ساندویچی خرد شده : ۳ قاشق غذاخوری
  • سیر : ۳ الی ۴ حبه درشت
  • نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز : به مقدار لازم
  • سایر ادویه‌جات : در صورت تمایل و به مقدار دلخواه
  • باقلا یا مغز پسته : یک قاشق غذاخوری
  • هویج : ۱/۵قاشق غذاخوری (پخته و خرد شده)

طرز تهیه:

1. پوست، چربی و استخوان مرغ را بگیرید و گوشت آن را با چرخ گوشت دو بار چرخ کنید.

2. مغز نان ساندویچی را خیس و با نمک، ادویه و سیر رنده شده ریز، به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

3. یک سر سلفون را روی میز باز کنید و گوشت را روی آن پهن کنید و باقلا یا پسته و هویج را روی گوشت لایه لایه بریزید و آخرین لایه را با گوشت بپوشانید ، این عمل صرفاً به خاطر این است که اطراف کالباس کاملاً گوشتی باشد .

4. این نکته را هم بدانید، وجود باقلا و هویج فقط برای زیباکردن کالباس در برش است و مزه خاصی به آن نمی دهد.

5. به کمک دست سلفون را روی گوشت برگردانید و گوشت را رول کنید. در ضمن رول کردن سعی کنید حباب هوا در آن نماند، گوشت فشرده شود و دو سر آن به اندازه کافی جا برای گره زدن داشته باشد.

6. سلفون را سه دور اطراف گوشت بپیچید چون به راحتی روی هم قرار می‌گیرد به هیچ وجه ضمن پختن باز نمی شود .

7. یک سر کالباس را با سیم‌های مخصوص بسته بندی و محکم کنید. از سر دیگر با دست گوشت را فشرده کنید تا کالباس مانند بادکنک شده و وقتی با انگشت به آن فشار می دهید، سفت باشد .

8. سر دیگر را هم با همان سیم‌ها ببندید. ظرف بزرگی را انتخاب کنید که اگر کالباس را در آن بگذارید به راحتی در کف آن قرار گیرد .

9. در ظرف آب بریزید و روی شعله قرار دهید وقتی به جوش آمد کالباس را در آن قرار دهید .(نکته مهم این است که آب حداقل 2 سانتی متر بالای کالباس قرار گیرد تا چنانچه جوش رفت همه اطراف کالباس پخته شود . یک ساعت و نیم فرصت دهید تا پخته شود ).

10. بعد از پخت، کالباس رادر یخچال بگذارید تا کاملاً سرد شود. بعد برش دهید اگر کالباس را گرم برش دهید خوب برش نمی‌خورد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • حورا

    اصلش ادویه اش هست که نگفتین

  • بدون نام

    مزه کالباس به ادویه اشه که کامل توضیح ندادید...به کالباس های کارخونه ای یه ادویه ای میزنن که وقتی بوش به آدم میخوره...جذب میکنه.اون چیه؟

  • بدون نام

    من کالباس درست کردم ادویه هاش:فلفل قرمز سیاه اویشن دارجین زنجبیل میخک و سیر

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج