۱۴۶۹۴۵۵
۶۰۷
۶۰۷
پ

یک وعده گرم و فوق العاده لذیذ برای روزهای سرد

با فرارسیدن فصل سرد سال، میل به خوردن غذاهای گرم و مقوی بیشتر می‌شود.

برترین‌ها: سوپ جو، یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین سوپ‌های ایرانی است که نه تنها طعم بی‌نظیری دارد، بلکه سرشار از خواص درمانی نیز می‌باشد.

یک وعده گرم و فوق العاده لذیذ برای روزهای سرد

با فرارسیدن فصل سرد سال، میل به خوردن غذاهای گرم و مقوی بیشتر می‌شود و سوپ جو بهترین گزینه برای این فصل است. در این مقاله، طرز تهیه یک سوپ جو مجلسی و خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم تا بتوانید این غذای محبوب را در خانه تهیه کنید.

سوپ جو مجلسی (برای ۴ نفر)

مواد لازم

جو پرک یا پوست کنده: 1 پیمانه

آب مرغ یا گوشت: 4 پیمانه

هویج متوسط: 2 عدد (رنده شده)

سیب زمینی متوسط: 1 عدد (رنده شده)

پیاز متوسط: 1 عدد (ریز خرد شده)

سیر: 2 حبه (ریز خرد شده)

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

زردچوبه: 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

آب لیمو تازه: 1 قاشق غذاخوری

روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری

سبزیجات معطر تازه (جعفری و گشنیز): برای تزیین

طرز تهیه

خیساندن جو: جو را به مدت حداقل 2 ساعت در آب خیس کنید.

تفت دادن پیاز و سیر: در یک قابلمه مناسب، روغن را گرم کنید و پیاز و سیر خرد شده را تا زمانی که طلایی شوند تفت دهید. زردچوبه را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.

اضافه کردن رب گوجه فرنگی: رب گوجه فرنگی را به مواد تفت داده شده اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

پخت جو: جو خیس خورده را به همراه آب مرغ به قابلمه اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه با حرارت متوسط بجوشانید تا جو نرم شود.

اضافه کردن سبزیجات: هویج و سیب زمینی رنده شده را به سوپ اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه دیگر بپزید تا سبزیجات نرم شوند.

طعم دار کردن: نمک، فلفل سیاه و آب لیمو را به سوپ اضافه کرده و بچشید تا طعم دلخواهتان را پیدا کند.

تزیین و سرو: سوپ را در کاسه‌های مناسب ریخته و با جعفری و گشنیز خرد شده تزیین کنید.

نکات طلایی برای یک سوپ جو بی‌نظیر

استفاده از سبزیجات تازه: برای طعم و رنگ بهتر، از سبزیجات تازه استفاده کنید.

پخت آرام: با پخت آرام، طعم مواد بهتر به هم نفوذ می‌کند.

تزیین با سبزیجات معطر: با اضافه کردن جعفری یا گشنیز تازه، سوپ خود را تزیین کنید.

سوپ جو سرشار از فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی است. مصرف این سوپ به بهبود هضم، کاهش کلسترول، تقویت سیستم ایمنی و بسیاری فواید دیگر کمک می‌کند.

جمع‌بندی

سوپ جو یک غذای کامل و مغذی است که به راحتی در خانه قابل تهیه است. با رعایت نکات گفته شده در این مقاله، می‌توانید یک سوپ جو مجلسی و خوشمزه درست کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج