سوپهای گرم برای هوای سرد (۲)
در این روزهای که هوا کمی سرد شده است، سوپ بهترین گزینه برای شام به شمار می رود. به همین منظور انواع و اقسام سوپ ها رابرایتان انتخاب کرده ایم که به طور متنوع برای اعضای خانواده تهیه و سرو کنید.
برترین ها: در این روزهای که هوا کمی سرد شده است، سوپ بهترین گزینه برای شام به شمار می رود. به همین منظور انواع و اقسام سوپ ها رابرایتان انتخاب کرده ایم که به طور متنوع برای اعضای خانواده تهیه و سرو کنید.
سوپهای گرم برای هوای سرد (۱)
سوپ سه گوجه
• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه: 20 دقیقه
• زمان پخت: 45 دقیقه
مواد لازم
• یک عدد پیاز درشت خرد شده
• یک قاشق غذاخوری کره یا روغن زیتون
• یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی (800 گرم)
• ¾ پیمانه گوجه فرنگی خشک
• 85 گرم رب گوجه فرنگی کم نمک
• 400 گرم آب مرغ کم نمک
• نصف پیمانه کرفس تازه خرد شده
• دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
• 2 تا 3 قاشق چایخوری آب لیموترش
• خامه صبحانه
• جعفری تازه (اختیاری)
طرز تهیه
۱. در یک قابلمه متوسط، پیاز را با کره روی حرارت متوسط حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید تا سبک و طلایی شود. کنسرو گوجه فرنگی را به همراه نصف پیمانه گوجه فرنگی خشک، رب، آب مرغ، جعفری و کرفس اضافه کنید. بگذارید مواد بجوشند سپس حرارت را کم کنید تا ۲۰ دقیقه نیم جوش باشد.
۲. در این فاصله، باقی گوجه فرنگی های خشک را یک دقیقه داخل آب داخل مایکروفر بگذارید. آنها را ریز خرد کنید و کنار بگذارید.
۳. مخلوط گوجه فرنگی را داخل غذاساز بریزید تا پوره شود. آن را داخل شیرجوش بریزید و آب لیمو را به آن اضافه کنید. روی آن خامه و جعفری بریزید و سرو کنید.
سوپ سیبزمینی با ژامبون
• زمان تهیه: ۱۵ دقیقه
• زمان پخت: ۳۰ دقیقه
• تعداد: ۶ نفر
مواد لازم
• یک قاشق غذاخوری کره
• یک عدد پیاز درشت رنده شده
• یک عدد هویج درشت رنده شده
• یک ساقه کرفس پوره شده
• سه حبه سیر رنده شده
• یک ساقه رزماری تازه خرد شده
• یک قاشق چایخوری نمک
• ۶ عدد سیبزمینی نگینی خرد شده
• ۷ پیمانه آب مرغ یا آب معمولی
• یک پیمانه خامه کمچرب
• نمک و فلفل سیاه
مواد لازم برای سس
• ۴ ورقه ژامبون
• ۳ عدد پیازچه خرد شده
• سه قاشق غذاخوری سرکه سفید
• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
• کمی نمک
طرز تهیه
۱. کره را داخل تابه بزرگ بریزید و روی حرارت ملایم آب کنید.
۲. هویج، پیاز، کرفس، سیر، رزماری و نمک را اضافه کنید. آنها را حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید تا پیازها سبک شوند.
۳. آب مرغ و سیبزمینیها را اضافه کنید و حدود ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید بمانند تا سیبزمینیها نرم شوند.
۴. شعله را خاموش کنید. خامه و مخلوط را داخل غذاساز بریزید و آنها را پوره کنید.
۵. برای تهیه سس، ژامبونها را روی حرارت زیاد تفت دهید تا کاملا برشته شوند. چربی آنها را بگیرید و به تکههای کوچک تقسیم کنید.
۶. در کاسهای کوچک، پیاز، ژامبون، سرکه و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. روغن را اضافه کنید.
۷. هنگام سرو سوپ، یک قاشق غذاخوری از این سس را روی هر کاسه بریزید.
سوپ مرغ و نودل مکزیکی
• تعداد: ۶ نفر
مواد لازم
• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
• یک عدد پیاز سفید خرد شده
• نصف پیمانه کرفس خرد شده
• یک پیمانه هویج خرد شده
• ۶ حبه سیر رنده شده
• ۴۵۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان
• ۶ پیمانه آب مرغ
• ۴۰۰ گرم کنسرو گوجه فرنگی
• ۱.۵ پیمانه نودل ورمیشل
• یک عدد فلفل هالوپینو خرد شده
• نصف قاشق چایخوری گشنیز
• یک قاشق چایخوری زیره سبز
• نصف قاشق چایخوری زردچوبه
• نصف قاشق چایخوری نمک
• یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
• یک پیمانه گشنیز تازه خرد شده
• آب دو عدد لیموترش
طرز تهیه
۱. در یک قابلمه روغن را روی حرارت ملایم داغ کنید. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی سبک شود. سپس هویج را اضافه کنید و تفت دهید.
۲. سیر و فلفل هالوپینو را اضافه کنید و یک یا دو دقیقه دیگر تفت دهید.
۳. گوجه فرنگی ها و آب مرغ را اضافه کنید و بگذارید، بجوشد. هنگامی که مرغ ها پختند، آنها را از قابلمه خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
۴. حرارت را کم کنید و ورمیشل و ادویه (نمک، فلفل، گشنیز، زردچوبه و زیره سبز) را به همراه آب دو عدد لیموترش اضافه کنید.
۵. ۵ دقیقه پس از پختن ورمیشل ها، حرارت را خاموش کنید.
۶. این سوپ را به همراه گشنیز تازه و قاچ های لیموترش سرو کنید.
سوپ غلیظ ذرت و فلفل
• تعداد: ۶ نفر
• زمان تهیه و پخت: ۴۰ دقیقه
مواد لازم
• یک پیمانه پیاز خرد شده
• یک دسته تره فرنگی خرد شده
• ۵ پیمانه دانه ذرت
• ۴۰۰ گرم آب مرغ کم نمک
• یک عدد فلفل قرمز شیرین خرد شده
• ۱/۸ قاشق چایخوری فلفل سیاه
• ۱/۸ قاشق چایخوری فلفل هندی خرد شده
• زعفران (اختیاری)
طرز تهیه
۱. داخل یک قابلمه کمی روغن بریزید و تره فرنگی و پیاز را ۵ دقیقه تفت دهید. مرتب هم بزنید تا یکدست سرخ شوند.
۲. ذرت را اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید. سپس، آب مرغ را اضافه کنید تا بجوشد. سپس شعله را کم کنید. درب قابلمه را بگذارید تا ۲۰ دقیقه نیم جوش باشد. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
۳. نیمی از مخلوط ذرت را داخل غذاساز بریزید و پوره کنید. سپس دوباره داخل قابلمه برزید تا بجوشد.
۴. باقی مانده آب مرغ را به همراه ۱/۸ قاشق چایخوری فلفل سیاه، فلفل هندی و زعفران اضافه کنید. حرارت دهید و سپس داغ سرو کنید.
سوپ مرغ پوسوله
این سوپ مکزیکی و مخصوص کشور شیلی است.
• تعداد: ۸ نفر
مواد لازم
• ۹۰۰ گرم فلفل چیلی پوبلانو
• ۴۵۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان، پخته شده
• دو پیمانه ذرت پوست کنده خشک
• یک عدد پیاز متوسط خرد شده
• یک دسته آویشن تازه
• ۶ پیمانه آب مرغ
• نصف یک بوته کلم، خرد شده
• ۳ تا ۴ حبه سیر رنده شده
• یک عدد لیموترش
• نمک
طرز تهیه
۱. دانه های خشک ذرت را از یک شب یا چند ساعت قبل خیس کنید. آن را به همراه ۱۰ پیمانه آب و ۳ تا ۴ حبه سیر درسته و پوست کنده، حدود ۳ ساعت روی شعله متوسط بپزید تا کاملا نرم شوند.
۲. فلفل چیلی را روی گاز کبابی کنید. سپس آنها را داخل کیسه پلاستیکی قرار دهید. وقتی خنک شد، دانه و ساقه آن را خارج کنید.
۳. پیاز را با کمی روغن زیتون تفت دهید. سینه های مرغ را نیز یا سرخ یا کبابی کنید. سپس آنها را خرد کنید.
۴. در مخلوط کن، پیاز، سیر سرخ شده را به همراه یکسوم یا نیمی از ذرت های پخته شده، ۳ قاشق غذاخوری آویشن تازه، فلفل و ۴ پیمانه آب مرغ را با یکدیگر مخلوط کنید تا نرم و یکدست شوند.
۵. پوره به دست آمده را داخل قابلمه بریزید. بقیه ذرت، مرغ پخته شده و دو پیمانه آب مرغ را اضافه کنید.
۶. کلم رنده شده و برگ های آویشن را اضافه کنید.
۷. برای سرو سوپ، آن را داخل کاسه بریزید و با مقداری کلم روی آن و برگ های تازه آویشن تزیین کنید.
نظر کاربران
همون ورمیشل خودمون و میخوریم
آخه اینا قیافه هم ندارن که !!!!!!!!!!!!