۱۴۶۰۱۵۴
۱۳۱۳
۱۳۱۳
پ

طرز تهیه یک کاسه سوپ داغ و خوشمزه پاییزی

سوپ گشنیز تبریزی یکی از انواع سوپ‌های خوشمزه و مقوی ایرانی است که از ترکیب سبزیجات با گشنیز تازه تهیه می‌شود.

فرارو: سوپ گشنیز تبریزی یکی از انواع سوپ‌های خوشمزه و مقوی ایرانی است که از ترکیب سبزیجات با گشنیز تازه تهیه می‌شود.

سوپ یکی از محبوب‌ترین پیش‌غذاهای دنیاست که در بسیاری از رستوران‌ها به صورت پیش‌غذا و غذای اصلی در انواع و طعم‌های گوناگون سرو می‌شود. سوپ همچنین به دلیل داشتن سبزیجات، مرغ، حبوبات و مواد لبنی مثل شیر و خامه ارزش غذایی بالایی دارد و می‌تواند جایگزین مناسبی برای غذای اصلی به‌خصوص وعده شام باشد.

طرز تهیه یک کاسه سوپ داغ و خوشمزه پاییزی

با فرا رسیدن فصل پاییز و سرد شدن تدریجی هوا می‌توانید تهیه سوپ را که غذایی گرم و دلچسب برای این فصل است، در برنامه غذایی خانواده قرار بدهید. سوپ گشنیز تبریزی نوعی سوپ جو بسیار خوشمزه است که دستور پخت آسانی دارد و در مدت زمان کوتاهی آماده می‌شود. این سوپ خوشمزه به دلیل داشتن جو پرک، هویج و گشنیز سرشار از ویتامین و بسیار مغزی است. اگر عاشق سوپ هستید و می‌خواهید یک کاسه سوپ متفاوت و راحت را برای خود و اعضای خانواده تهیه کنید، در ادامه این مطلب همراه ما باشید.

مواد لازم

جو پرک: 2 پیمانه

پیاز: 1 عدد

هویج: 2 عدد

آب مرغ: 2 پیمانه

سیر: 2 عدد

گشنیز تازه: 1 دسته

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

طرز تهیه

برای درست کردن این سوپ خوشمزه ابتدا جو پرک را به مدت نیم ساعت خیس بدهید و بعد آبکش کنید. پیاز را پوست و خرد کنید و همراه با کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا پیاز کمی نرم و سبک شود. سیر رنده شده و زردچوبه را اضافه کنید و سی ثانیه تفت بدهید، سپس جو پرک را اضافه کنید و همراه با پیاز و سیر یک دقیقه تفت بدهید. هویج را رنده کنید و همراه با آب مرغ، نمک و فلفل به مواد سوپ اضافه کنید و هم بزنید. درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید تا سوپ با حرارت کم بجوشد و جا بیفتد. 45 دقیقه بعد گشنیز تازه و خرد شده را داخل سوپ بریزید و اجازه بدهید سوپ با درب باز حدود 10 دقیقه دیگر بجوشد و در این مرحله سوپ گشنیز خوشمزه ما آماده سرو است که می‌توانید آن را همراه با آب لیمو تازه میل کنید، نوش جان.

نکات مهم

1ـ سعی کنید برای درست کردن این سوپ حتما از گشتیز تازه استفاده کنید، چون عطر و بوی بهتری نسبت به سبزی خشک دارد.

2ـ برای پخت این سوپ می‌توانید به جای آب مرغ از دو عدد قرص استاک مرغ که با آب جوش حل شده است، استفاده کنید.

3ـ برای خوشمزه‌تر شدن سوپ می‌توانید سینه مرغ پخته و ریش شده را هم به آن اضافه کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج