يك ماهيتابه با قطر حدود ۳۰ سانتيمتري روي حرارت متوسط گاز قرار دهيد و يك قابلمه بزرگ را روي حرارت كم. در آخر فر را روشن كرده و در درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتيگراد يا ۴۰۰ درجه فارنهايت بگذاريد.
سينه اردك را برش بزنيد تا كاملا پخته شود. به صورت ضربدري روي سينه اردك را با چاقو به آرامي خط بيندازيد و روي يك تخته چوبي قرار دهيد. روي گوشتها نمك و فلفل همراه با پودر آويشن بپاشيد و گوشتها را مجدد برگردانيد و روي طرف ديگر نيز ادويه و فلفل قرمز چيلي بپاشيد تا كاملا به خرد گوشتها برود. درون ماهيتابه روغن زيتون بريزيد و سينه اردك را آماده طبخ كنيد و درون ماهيتابه قرار دهيد و بگذاريد تا به مدت ۱۶ تا ۲۰ دقيقه سرخ شود، هرچند دقيقه يكبار سينهها را در ماهيتابه برگردانيد. يك در كوچكتر از در اصلي ماهيتابه را روي گوشت اردكها قرار دهيد. هنگامي كه گوشتها كاملا پخت آن را روي يك تخته چوبي قرار دهيد و با چاقو برش دهيد و در ظرفي كه ميخواهيد سرو كنيد قرار دهيد. نعناها را روي تخته برش بزنيد و روي گوشتها بريزيد، ليمو را برش بزنيد و روي گوشتها بچكانيد. گوشتها آماده سرو هستند اما در آخر روي آنها عسل رقيق بريزيد.
نان تست را در تستر گذاشته تا ترد شوند و كمي روغن زيتون روي آن بريزيد و برگ رزماري را روي نانها قرار دهيد و با سرعت سيرها را پوست كنده و روي نانها بگذاريد. مقدار كمي نمك و فلفل روي نانها بپاشيد و آن را در طبقه وسط فر قرار دهيد و بگذاريد به مدت ۵ دقيقه در فر باقي بماند. ميتوانيد آنها را در كنار گوشت اردك سرو كنيد.
در يك قابلمه شكر ريخته و با كمي آب مخلوط كنيد و بگذاريد تا بجوشد. پرتقال را پوست كنده و درون ماهيتابه بريزيد و همچنين آلوهاي رسيده را برش زده و هسته آن را دربياوريد و به قابلمه كمي وانيل اضافه كنيد. از طرف ديگر برنج را به صورت كته درست كرده و در يك كاسه بريزيد و آن را منسجم كنيد و در ظرفي كه ميخواهيد براي سرو آماده كنيد قرار دهيد و ميوههاي پخته شده را به آن اضافه كنيد. در آخر بادامها را روي كل پودينگ ريخته و از خوردن آن لذت ببريد.
ابتدا انار را از وسط نصف كرده و دان كنيد و در ظرفي كه ميخواهيد سالاد را سرو كنيد بريزيد و بعد كاهو را خرد كرده و به سالاد اضافه كنيد، زمان آن رسيده تا تربچه، شاهي و نعنا را نيز خرد كرده و به مواد اضافه كنيد. درآخر هويج را با پوستكن برش دهيد و روي سالاد بريزيد. كمي نمك، همراه با روغن زيتون و سركه بالزاميك به آن اضافه كنيد. قطعا از مزه سالاد لذت خواهيد برد البته موقع سرو سالاد آب ليموترش را روي آن بچكانيد.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
نظر کاربران
مرسي
بد نبود ولی لطفآغذا های بیشتری رو معرفی کنید.
ا