با سالاد شاهي و خوراك هويج سفره تان را رنگی تر کنید
بيف + يوركيز(كيك فنجاني) + سيبزميني تنوري
آرد، شير و تخممرغ را در مخلوطكن ريخته و كمي نمك به آن اضافه كنيد و آنها را پس از مخلوط كردن درون قالب بريزيد و در فر قرار دهيد، پس از چند دقيقه در فر را باز كرده و روغن زيتون را كمي در آن ريخته و مجددا در را ببنديد.
مواد لازم سيبزميني تنوري
- سيبزميني كوچك: ۵۰۰ گرم
- ليمو: يك عدد
- برگ تازه آويشن يا رزماري: ۴ عدد
- سير: ۵ حبه
مواد لازم يوركيز
- آرد سفيد: يك ليوان بزرگ
- شير: يك ليوان بزرگ
- تخممرغ: يك عدد
مواد لازم بيف
- جعفري: يك دسته كوچك
- رزماري: ۸ شاخه
- فيله بيف: ۷۰۰ گرم
- نمك و فلفل: به ميزان كافي
مواد لازم خوراك هويج
- هويج كوچك: 500 گرم
- آويشن: 2 برگ
- برگ بو: 2 عدد
- شكر: يك قاشق غذاخوري
- كره: يك تكه
مواد لازم لعاب گوشت
- پياز قرمز: يكدوم
- قارچ كوچك دكمهاي: ۱۲ عدد
- آرد سفيد: يك قاشق غذاخوري
- عصاره گوشت: يك عدد
- سيبزميني تنوري
در قابلمه را گذاشته و بگذاريد تا با يك حرارت مناسب در مدت زمان 8 دقيقه پخته شود. پس از مدت زمان تعيين شده سيبزمينيهاي پخته شده را درون ماهيتابه ديگري ريخته و روغن زيتون فراوان را همراه با مقداري نمك و فلفل به آن اضافه كنيد. در مرحله بعد سيرها را پوست كنده و روي مواد همراه با پوست ليمو رنده كنيد و كل مواد را با هم مخلوط كرده و برگهاي تازه آويشن را هم روي آن قرار دهيد. درآخر از گوشتكوب براي له كردن كل مواد استفاده كنيد و كمي از آبليمو را روي آن بريزيد.
- بيف
- خوراك هويج
- يوركيز (كيك فنجاني)
- لعاب گوشت
بيفهايي كه از قبل پختهايم را درون مواد قرار دهيد و آرد سفيد را به مواد اضافه كنيد و هم بزنيد. در مرحله بعد، قارچهاي خرد شده را درون ماهيتابه ريخته و با آرد مخلوط كنيد و كمي آب به آن اضافه كرده و عصاره گوشت را درون آن حل كنيد و بگذاريد تا به خرد گوشت رود و درماهيتابه را گذاشته تا بپزد.
- سالادشاهي
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ارسال نظر